• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzien dobry dziewczynki:)
ja juz wstalam maz oczywiscie sniadanko robi i pozniej jedziemy do lidla po ta polke z przyprawami i stojak na buty:) aaaaaaaaaa i najwazniejsze :) sa pasy ciazowe dwa za 18zl wiec tez sobie sprawie hihi:)
evel czekamy na zdjecie obrazu:)
gosiulek jak sie czujesz?
milego dnia Kochane:)

Ostatnia edycja:
DSC05469.JPG

ta plama po lewej to efekt mojego zepsutego aparatu w telefonie, w rzeczywistości nie ma tego na płótnie :biggrin2:
gosiulek maluję raczej dla siebie, dla rodziny czasem coś... Kiedyś więcej malowałam, byłam w liceum na profilu plastycznym więc trzeba było malować, a teraz tak raczej rekreacyjnie... :) Ostatnio mnie chyba naszło po tych stresach związanych ze sprawą...

Dzień dobry my sie wyspałyśmy ide zaraz do banku rachunki poplacić i później idziemy z Nastką do przedszkola odnieść książeczke na platności i odwiedzić nauczycielki z dzieciakami:-)U nas dziś cieplutko będzie słonko pięknie świeci Elfie-ale macie fajne zazdroszcze tego morza ale cóż wszystkiego mieć nie można;-) Evel-wiadomo że tęsknisz ale odpoczniesz troszke a obraz prześliczny masz talent do tego:tak: Gosiulek trudno powiedzieć moze zaczekaj do środy tylko czy znowu ząb sie nie odezwie wcześniej to tego nikt nie wie,może akurat wytrzyma do środy:tak: Bobo-to idź i poszalej na zakupach Milego dnia wszystkim:-)

dzień dobry :-)

martuś tak w piatek Igi skończy miesiąc i nie będzie już noworodkiem ale niemowlakiem :-)

elfie, evel nie da się nadrobić , co ??? :-D dają ( dajemy ) czadu :tak:

aga, zbieram siły ... wiesz kiedyś nie wyobrażałam sobie że można spać krócej niż 8 godz a teraz ??? - skąd kobieta ma w sobie tyle siły ??? to jest niesamowite:-);-)

evel piekny obraz

gosia pytam o to samo co bobo, jak się czujesz???? jak ząb ? jak brzusio ??? kiedy dzwonisz do gina ???

wiolkka a Ty kolejny dzień na wysokich obrotach :-)

bobo udanych zakupów :-)

kinga ja 6 cykli się starałam,.. i też polecam testy owulacyjne.... :-)

6 mamo i co ??? rude ???

dzoanka miłego dnia w pracy
miłego dnia kochane dziewczynki

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry