• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem:)
wrocilismy z zakupow to wzielam sie za obiadek pozniej szukalam noclegu dla tesciow nad morzem bo jedziemy w sobote i ich bierzemy. my bedziemy u mojego brata w domku spac a im musielismy cos znalezc. dzwonilismy ze dwie godziny caly czas i wszedzie nam odmawiali, no ale trafilo sie wolne miejsce wiec juz maja nocleg:)
kupilam sobie w lidlu te pasy ciazowe:) fajne takie bawelniane dwie sztuki za 18zl:) kupilismy tez te polki z przyprawami kupywalismy dwie bo dla tesciow tez i ta polka kosztowala 50zl a babie na kasie cos sie zle wcisnelo i za jedna polke zaplacilismy 2.90 hihi duruga po 50zl juz byla hehe:)
lece nadrabiac:)

Suonko napewno do niej dolaczysz spokojnie :tak: Aga wiesz co nie wiem ona powiedziala ze wzpic nie moge nie wiadomo ile ale w ciagu godzinz pare lykow zrobic moge dla mnie lepiej na taki upal ze chociaz pare lyczkow wolno :tak: Marta a my mamy jakis niewydarzony ten zus jak cholera:no: zjadlam opakowanie tych borowek amerykanskich duzych i nic mi sie nie chce dalej tylko spac:sorry2: Zrobio mi sie cos dziwnego w zgiciu okcia u prawej reki jakas taka bulwa czerwona wyglda jagby mnie cos ugryzlo ale nie pamietam zeby mnie cos ugryzlo i boli mnie to nie wiem co to moze byc jak dotkne to jagby tak byl plyn pod skora jakis:confused:

Ostatnia edycja:
Martuniu do puki jestem w ciąży nie mam zamiaru kupić ani jednej rzeczy bo to jest bez sensu pod koniec będę musiała sobie kupić tylko polara większego bo tego co mam będzie za mały

aga bo baba na kasie zamias skasowac kod z calej polki to skasowala kod z jedej z przypraw ktora kosztowal 3.40 a ze mielismy bon rabatowy to jeszcze z tego rabat 50gr i wyszlo za polke 2.90 hihi:)
anaber kupilam polke z przyprawami pasy ciazowe dwa byly w komplecie i polke metalowa na buty:)

Hej
Wizytę u gina mam w środę o 12. Ze względu na clexan musi mnie wcześniej zobaczyć.Zapomniałam przez to o stomatologu. Nie dam rady pójść.Zadzwoniłam do niej i umówiła mnie na piątek dopiero. Kurka...Mówiłam jaka sytuacja.Powiedziała że pewnie trzeba będzie wejść do kanału.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry