• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo byłam śmieci wynieść i szpinak wstawić
Gosiulek będzie już widać pęcherzyk na pewno w 6tc dzidzia miała 4mm
Anaber bidulko, ja na szczęście się nie boję żadnego robactwa i staram się nie zabijać na dwór zawsze wyrzucam no chyba że mucha mnie wkurza ha ha

Ja tez wszystko ubijam co wtargnie do mojego domu i stanie mi na drodze. Niecierpie fuuuuuuj a najbardziej nie lubie latem jak wieczorem lataja te chrabaszcze i wczepiaja sie we wlosy o jezuuuuuu feeeeeee

Jestem zjadłyśmy obiad w między czasie zaglądnęła do nas pielęgniarka która do Nastki przyjeżdza zapytać czy wszystko wporządku i zobaczyć jak sie czuje,teraz sobie maluje malowanke bo jak byłam w aptece po glukoze to dostala dwie malowanki od farmaceutki która myślała ze noge złamała ale nie chciało mi sie tlumaczyć obcej babie po co ten gips:baffled: spanie mnie dalej terrozryzuje mąż o 17 kończy prace na 18 wróci biedny wmęczony po wczorajszych gościach obalili 2 flaszki a dziś go kac męczy:-D nie wiem czy do żniw do wuja nie pojedzie bo gospodarka wielka a robić nie ma kto:oo: Ja tam sie owadów nie boje ale nie lubie pająków i wężów a u nas nieraz sie zdarzają tesciowa pod schodmi miała zaskrońca wprowadzil sie fuj...:errr:

reklama
Ja tez juz po zakupach,zla bo tylko sie nalazilam po tych sklepach a kupilam tylko jedne spodnie,masakra jakas teraz u nas sa przeceny i ludzie czy potrzeba im cos czy nie to laza po tych sklepach.
Gosiu nie mysl o tym zebie,jak Cie nie boli to sie nie potrzebnie nie nakrecaj,do piatku szybko zleci.
Marta a Ty w ciazy lezysz na sloncu???
Suonko szybko dolaczysz do swojej brzuchatej kolezanki,bedzie dobrze,a ja pozniej dolacze do Ciebie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry