• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

Aga a ten vizir w biedronce jest od dzisiaj w promocji. Kurde bylam dzisiaj i nie widzialam. A konczy mi sie i do kolorow i do bialego a uzywam tylko vizir.

Bobo no to zakupy udane to tak jak ja kupilam kocyk dla malego w tesco za 8,49. :-)

Wlasnie doznalam szoku siedze na kanapie ogladam Tv i katem oka widze ze cos mi po nodze chodzi a to konik polny taki czarny wielki mial chyba z 5cm jak wrzasnelam a on mi sie przyczepil do leginsow i nie moglam go zrzucic fuuuuu i zabilam go na wlasnej nodze. Tak sie wydarlam ze obudzilam malego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anaber ja w ogóle pojechałam do tesko po wizir 5 kilo za 36 zł ale nie było wiec pojechałam do biedronki po cif i ręczniki papierowe patrze a tam pełno wizira 6,7 kilo w kartonach za 39,99 wiec wzięłam bo też używam tylko wizira, nie wiedziałam ze jest tam na promocji, to był czysty przypadek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry