• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

6mamo to trzymam kciuki za nastepny cykl &&&&&
bobofrutek to idz grzecznie az stanowczo popros sasiada o cisze hehe
Ja tylko jedne spodnie kupilam bo nic innego nie bylo bo kto kupuje czarne ubrania latem,znalazlam jedne spodnie lniane i to wszystko myslalam ze bedzie wiekszy wybor a tu d....
Ja lubie sie pakowac jesli jade na wakacje albo do PL ale przeprowadzka to dla mnie masakra....

reklama
6mamo to był jedorazowy incydent :)

tylko dzisiaj zauważyłam jak zmieniałam mu pielkuszkę ze kurcze z tego kikuta w jednym miejscu sączy się zółta ropka, brzydko to pachnie, przemywam to kilka razy dziennie, zadzwoniłam do pediatry i mam jutro przyjśc na dzieci zdrowe on zobaczy. bo coś mi się to nie podoba Igorek nie miął czegos takiego :no:

Weszlam na chwile. Po pracy sobie pospalam i teraz dohodze do siebie,a planuje jeszcze skoczyc na aerobik.
Gosiulek,nie wazne,ze zab nie boli, mimo wszystko dobrze,ze dentysta go zobaczy.
Anaber, mam nadzieje,ze z pepuszkiem nic zlego sie nie dzieje.
Bobo, no to wyhaczylas niezla promocje. Ja tez nie cierpie robactwa.
Kurcze juz nie pamietam co mialam jeszcze odpisac:mad:
Juz wiem co mialam jeszxze odpisac:)
Suonko,w sloiku jest lemon curd. Pyszny krem cytrynowy, dodaje go na gofry lub nalesniki, ale najlepszy jest sam ze sloika, prosto do buzi:cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Marta, wracam po pracy ok15.15-30 czasem jak jade autem to jestem 14.40. Ale najczesciej korzystam z pracowniczego transportu, bo za darmo jest:D chcialabym kiedys sprobowac tanca na rurze, podobalo Ci sie? We Wroclawiu miesieczne zajecia kosztuja 150zl.
To ja sie zbieram,bo nigdy nie pojde, a kilogramy same nie znikna. Buzki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry