• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

Kinga, Dzonka powiem Wam że taniec na rurze to bardzo trudna sprawa, ja nie wiem jak laski wymiatają na nich ale ja osobiście mam za mało siły w rękach żeby się utrzymać, wszystko mnie bolało miałam zakwasy przez tydzień bolały mnie ręce, nogi, kolana, no dosłownie wszystko a i od chodzenia w kółko było mi nie dobrze. A ta dziewczyna co prowadziła te zajęcia była bardzo umięśniona. Trzeba mieć siłę

reklama
ja sobie chwilke polezalam bo nastala cisza :) sasiad przestal wiercic:)
chcialam to moje dziecko sklonic do kopniaka ale na marne moje wysilki:(
taniec na rurze to trudne naprawde trzeba miec sile. te laski co tancza to pewnie maja muskuly jak pudzian hihi:)

Taniec na rurze to swego rodzaju sztuka dlatego nie każda z nas to potrafi:-) Bobo-nie męcz małej zaniedługo będzie ci codziennie dawala kopniaki i będziesz miala ich nadmiar ja mam codziennie terroz kopania na okrągło jak śpie jak wstaje jak sie kłade nie wiem kiedy ta moja dziewuszka spi wogóle:-D

Kinga przemywam teraz spirytusem 70% bo ten octanisept to wogóle tego nie wysuszał. I zaczełam uzyważ spirytusu. Przemywam kilka razy dziennie przewaznie jak zmieniam pieluszkę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry