• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

Bobo może jest odwrotnie ułożona z resztą ja w tym tyg co Ty rzadko czułam kopniaki prawie w cale za to teraz jazda na całego.
Anaber spokojnie nie martw się zagoi się, pójdziesz do lekarza i się dowiesz. Może przez to słońce tak ciężko się goi

reklama
Bobo gdzie znów wybywasz ? I nas zostawiasz hm...
Kinga o tym fiolecie słyszałam że nim się smaruje

My nie jedziemy nigdzie mi jest ciężko chodzić, ciągle sikam, plecy mnie bolą tak jak od początku czułam się świetnie tak teraz coraz ciężej mi

Kinga wiesz co kraj to obyczaj u nas zawsze był spirytus teraz weszła moda na ten octenisept ale ja i tak tego nie stosowałam, słysząłam o gencjanie mam taka na spirytusie, ale wiesz co poczekam jutro ide na 11 więc powie mi co mam z tym robić do jutra bede przemywać spirytusem. A np w anglii wogole nieczym sie nie przemywa tak jak sie urodzi dziecko to wogole sie tego nie dotyka.

oczywiście się nie przespałam... :wściekła/y: przyszedł sąsiad ... i sąsiadka, pierdu pierdu o odczytach prądu ... o garażach no i już 19 :crazy:

anaber nie martw się ... jadzi się pewnie przez te upały ... :( ja używałam octenisteptu świetnie się sprawdził, kikut odpadł w szpitalu - w domu tylko raz dziennie przemywałam... a teraz już luz /
za to mamy potówkę - przez te cholerną pogodę - raz zimno raz upał... przegrzałam najwidoczniej mego bobaska... od dziś kąpię go w emolium, pediatra powiedział że powinno pomóc :-( a jak nie to nadmanganian potasu ... :confused: oby emolium pomogło ...
a jak kochana twoje krwawienia, bo nie odpisałaś ???
dzoana na jakie zajęcia chodzisz ??? tbc, bpu, step ??? uwielbiam ćwiczyć - jak mały podrośnie wracam do zumby, spinningu i innych zajęć :-)

bobo
ciesz się że w nocy nie wiercą ;-)

marta, dzoana mnie kusiło pole dance czyli rurka - ale mam za słabe ręce.

Ostatnia edycja:
aniolkowa, marta jade do dziwnowka:) moj brat przylatuje z irlandii i bedzie nad morzem z rodzina i ze znajomymi i my tam do nich dojedziemy w sobote a w niedziele bedziemy wracac. tesciow bierzemy ale oni maja gdzies tam pokoj zalatwiony i niech sobie tam siedza hihi:)

reklama
o to tylko taki krotki wypadzik,a myslalam ze na urlop sie wybierasz...
Macie racje co kraj to obyczaj jesli chodzi o pielegnacje dzieci,ale jak mozna niczym nie przemywac kikucika? chociaz czytalam ze opieka nad kobieta w ciazy w UK tez nie jest najlepsza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry