• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

Poszłam tylko ogóry zakisić w 5 słoików a już taka produkcja
Bobo za darmo tak :szok: idziesz na to ? Ja bym musiała sama bo m ze mną nie pójdzie ja też chciałam do Krakowa jechać i Oświęcimia

reklama
aniolkowa masz racje pozniej jak bedzie dziecko to faktycznie bedzie gorzej szczegolnie z jednej pensji z dzieckiem
marta no za darmo. ale chyba tam trzeba isc rano i sie zapisac. sama nie wiem jak to wyglada. ale zawsze jest szansa hihi:)

Madlen chciałabym.Nawet umówiliśmy się początkowo na 1sierp. Jednak ze względu na clexan zmieniliśmy na środę.Lekarz ma wolne.Specjalnie dla mnie przyjedzie do gabinetu.Jak trza to trza.trudno. Chciałabym w takim razie żeby chociaż pęcherzyk było widać.

Bietka z chęcią bym dołączy ale wtłaedy raczej jeszcze nastka będzie miała noge w gipsie a ja jak narazie nie zmotoryzowana to z moim pączusiem do krk busem nie dotre:-( fajnie wam sie zapowiada mnie kuzynka nudzi żebyśmy w piątek na weekend do nich do nowego sącza przyjechali ale mają być upaly i sama nie wiem jak z tym gipsem Nastki żeby jej tez nie umęczyć taką podróżą w upale:baffled:

Bobo no to fajnie pomyślę może pójdę.
Kinga ja jestem na l4 bo mnie zwolnili jak się dowiedzieli ze jestem w ciąży( ogłosili fikcyjną likwidację) w poniedziałek mam rozprawę bo ich podałam do sądu. Do końca ciąży i macierzyński płaci mi Zus ale po nie idę na wychowawczy bo nas nie stać muszę szukać pracy.
Gosiulek pęcherzyk na pewno będzie widać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry