• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

hejka

Marta często tak jest, że taniej wychodzi jak się osobno zamawia

aga widziałaś zdjęcie pokoju Igora - ja mam baldachim i bardzo jestem zadowolona - Igi też :biggrin2:
Igorek w porządku, był na spacerku, je , gaworzy śpi, teraz krzyczy coś, nie chce zasnąć po kąpieli- siadłam do BB a m pojechał z psem a jemu się to nie podoba ;-)

Gosia ja bym chodziła do zaufanego gina, który Cię zna - zresztą sama wiesz najlepiej :biggrin2: co Ci będę smęcić i doradzać

anaber
jak zniosłaś spacer ??? boli ??? kręciło Ci się w głowie, ja powiem szczerze , że nie miałam przyjemności z 1 spaceru zbyt zmęczona i obolała byłam :sorry2:

reklama
Martuś w ciąży nie powinno się wstrzymywać gazów bo potem są tego takie skutki jak piszesz:((
Aniołkowa mamo ja nigdy nie chuchałam na dzieci i teraz też nie zamierzam, u siostry mojego m nawet wody nie spuszczali jak dziecko spało juz nie mówiąc o tym ze dogrzewali w mieszkaniu farelką żeby było ciepło ukrop taki że masakra nie cierpię takiego ździwiania

Bietka no to fajnie mówisz ze m na etat z piesiem jeździ, a jak właśnie się zachowuje w stosunku do małego? Co do pościeli u tego kolesia sie opłaca najbardziej wszystko razem bo za przesyłkę nie płacę jadę obejrzeć a w sklepie są droższe. Niestety muszę liczyć każdy grosz :no: bo jak kasa sie skończy a ja pracy nie znajdę to nie wiem co zrobię. Zresztą kto dziś kasy nie liczy no nie ;-)
Aga ja wiem ale jak nie wstrzymać jak inaczej sie nie da. pełno gości a wychodzić co chwilę. Ale to mialam tak dwa razy tylko.

ide ja pod prysznic zaraz wracam

Ostatnia edycja:
Już jestem po spacerku.
Anaber moje dzieciaki czasami lubiały sobie soczyście pawika zarzucić i nie były chore.Tak więc obserwuj Borysa,na pewno nic jemu nie jest!!!
Dzoanko ja bym poprosiła jeśli mogę o taki słoik na kawkę dla mojego małża,bardzo podobają mi się twoje zdobienia.
Gosiulku moim skromnym zdaniem ja bym gina nie zmieniała,zwłaszcza jak się ma zaufanie.Myślę,że taka niedogodność jak dojazdy da się wytrzymać,co???
Aga ja przy pierwszym dziecku miałam baldachim i oczywiście córunia była wychuchana,wypieszczona.Kiedy po roku synek się urodził to baldachim poszedł precz a i na cackanie i przesadne pieszczoty nie miałam czasu,nie mówiąc o kolejnych dzieciaczkach.Jednak zawsze miałam pościel(kołderka i podusia) w łóżeczku i każde z moich dzieci przez pewien czas było zawijane w rożek,bo mnie było wygodniej karmić.
Martuś ciężarnej mamie wiele uchodzi na sucho,tak więc bączki nawet w towarzystwie są dozwolone.Po co się narażać na bóle i wzdęcia.
Kinga - ładne imię.Chrzestna matka mojego najstarszego syna tak ma na imię.Ja mam na imię Krysia.No i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& by w sierpniu już była fasolinka!!!

6mamo pogodę macie ładną ? u nas chłodno jakoś - mi zimno. Ja tak nie umiem przy kimś, taką blokadę mam że wolę wstrzymać :sorry2: choć wiem że później będzie bolało ale nie potrafię. Ja rożek tez kupię wygodniej mi będzie nosić małego choć i tak nie wiem czy na początku nie będę się bała.
Kinga właśnie u niego wszystko kupię :tak: i to jest nie daleko mnie m tam pojedzie odebrać

Ostatnia edycja:
Krysiu no włąśnie dla nas to mały problem ale trudno.Jakoś sobie poradzimy.Chodziło mi raczej że do niego bym jeździła mniej więcej co miesiąc,półtora a tutaj na usg częściej. Tak mniej więcej. Wizyty u niego obowiązkowe. Nie odpuszczałabym. I wszystko z nim bym konsultowała.Tutaj tylko usg żeby nie bać się.Do niego nie dam rady jeździć częściej.

Martuś, jestem, tylko szykowałam sobie jedzonko na jutro do pracy. Co do bączków to ja bym na Twoim miejscu wychodziła do łazienki i tak wychodzisz częściej na siusiu, no to nikt nie zwróci uwagi:-D Gazów nie wolno wstrzymywać:no:
Aga, ja za bardzo nie wiem do czego poza ładnym wyglądem służy baldachim:-D
Szóśtkowa Mamo, chętnie coś Ci zrobie, ale powiedz na co masz ochotę. Tak sobie pomyślałam, że może coś namaluję i wyślę na folii, a Ty sobie to przykleisz na słoik w domu? Pewnie masz jakieś ładne słoiczki po kawie czy po czymkolwiek:-)
Jak mi się nie chce wstawać jutro o 4:wściekła/y:

reklama
Gosiulek tak możesz zrobić jak piszesz... uspokoisz się i nie będziesz się bać
Dzonka a już myślałam że się gdzieś z winkiem podziałaś hi hi to bym musiała wychodzić jeszcze częściej niż co 15 minut albo z kibelka nie wychodzić hi hi hi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry