bietka84
szczęśliwa :)
hejka
Marta często tak jest, że taniej wychodzi jak się osobno zamawia
aga widziałaś zdjęcie pokoju Igora - ja mam baldachim i bardzo jestem zadowolona - Igi też
Igorek w porządku, był na spacerku, je , gaworzy śpi, teraz krzyczy coś, nie chce zasnąć po kąpieli- siadłam do BB a m pojechał z psem a jemu się to nie podoba ;-)
Gosia ja bym chodziła do zaufanego gina, który Cię zna - zresztą sama wiesz najlepiej
co Ci będę smęcić i doradzać
anaber jak zniosłaś spacer ??? boli ??? kręciło Ci się w głowie, ja powiem szczerze , że nie miałam przyjemności z 1 spaceru zbyt zmęczona i obolała byłam
Marta często tak jest, że taniej wychodzi jak się osobno zamawia
aga widziałaś zdjęcie pokoju Igora - ja mam baldachim i bardzo jestem zadowolona - Igi też

Igorek w porządku, był na spacerku, je , gaworzy śpi, teraz krzyczy coś, nie chce zasnąć po kąpieli- siadłam do BB a m pojechał z psem a jemu się to nie podoba ;-)
Gosia ja bym chodziła do zaufanego gina, który Cię zna - zresztą sama wiesz najlepiej
co Ci będę smęcić i doradzaćanaber jak zniosłaś spacer ??? boli ??? kręciło Ci się w głowie, ja powiem szczerze , że nie miałam przyjemności z 1 spaceru zbyt zmęczona i obolała byłam

bo jak kasa sie skończy a ja pracy nie znajdę to nie wiem co zrobię. Zresztą kto dziś kasy nie liczy no nie ;-)
i to jest nie daleko mnie m tam pojedzie odebrać
Gazów nie wolno wstrzymywać