• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem
cały dzień przeleżałam w łóżku:)
Byliśmy w mc donaldzie ale było dobre już nie pamiętam kiedy tam byłam:))
teraz m przyniósł mi kole i piję sobie taką zimną z lodem, zdrowe odżywianie jak diabli

Gosiulek ja do swojego gina chodzę już ponad dziesięć lat teraz prowadzi mi trzecią ciążę
Martus i co zastanowiłaś się nad tym łóżeczkiem co robicie
Dzoanko śliczne te twoje malowidła
Anisiaj miała wczoraj wesele
Bietka jak dzionek i Igorek
Anaber może to było jednorazowe, albo Borys za dużo zjadł i mu się ulało, ja nie moge jak mojemu synowi się ulewało bez pieluchy nikt do niego nie podchodził
Dzoanko dobra jest kadarka i to imiglikosa pycha

Aguś szczerze mówiąc najpierw wybiorę się do castoramy zobaczę te farby co mówiła Anaber. materacyk znalazłam za 50zł więc jeśli ta farba kosztuje ok 30zł to jeszcze się opłaca. Bo to łóżeczko co link dałam z pościelą nie ma pościeli do wózka i dodatkowej, a u tego z aukcji co były te paseczki jest to i wyjdzie taniej jak osobno zamówię. Pokręciłam trochę hi hi hi z tym wszystkim...:happy2:
Dzonka biedna Anisiaj non stop po weselichu gania hi hi hi

Gosiu poszukaj na miejscu dobrego zaufanego gina a z tym do ktorego masz daleko badz w kontakcie i co jakis czas sie wybierz zebys byla spokojniejsza...
Aga ja baldachim odradzam szczerz mowiac to tylko zbieracz kurzu ale to tylko moja zdanie,kolezanka dla dziecka miala baldachim to musiala zdjac bo mlody sie darl jak wkladala go do lozeczka hehe
Dzoanka sliczne te sloiczki,oj ja chcociaz w polowie bym chciala miec taki talent :)
Ja lubie od czasu do czasu lampke wina z Lidla takiego lekko musujacego ale nazwy nie pamietam,pozniej sprawdze jak zejde na dol to Wam napisze,ale naprawde jest pyszne.

reklama
Aniokowa mamo ja miałam przy pierwszym dziecku baldachim i pamiętam ze non stop go prałam, bo tak naprawdę to tylko ładnie wygląda, przy drugim już go nie używałam, z drugiej strony mam karuzelkę do łóżeczka tak z Fiszer prajca i ona włączona wyświetla na suficie cienie a gdy będzie baldachim to nie będzie tego widać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry