• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

Wiola, niektorzy to nie maja umiaru w siedzeniu. Ja uwazam,ze dobry gosc wie kiedy wyjsc.
Ja juz wstawilam gulasz,niech sie pyrka,a M robi obiadek na dzisiaj. Przepraszam,ze nie uzywam polskiej czcionki,ale pisze z tabletu,bo laptop cos nke chce sie z netem polaczyc.
Myslalam,ze padne jak wracalam z zakupow. Jade z M,a na chodniku stoi babka z dobermanem,ktory postanowil zrobic sobie kupke na chodnik. A metr dalej trawnik. Babsko oczywiscie po psie nie sprzatnelo. Zaluje,ze jechalam autem,bo bym jej cos powiedzialam. A poznniej ktos wdepnie w taka mine przeciwpiechotna;-/ Uwielbiam psy,ale sprzatanie po ulubiencu powinno byc czyms tak naturalym jak jego wyprowadzenie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anaber spokojnie przy tobie nic mu nie grozi gdyby sie coś niepokjącego dzialo to zauważysz pojedyncze wymioty mogą sie zdarzyć ma nadzieje że juś sie nie powtorzą a ty będziesz spokojniejsza:tak: Dzoana-ludzie niektorzy to są po prostuy świnie jak na chodzniku :wściekła/y:okropne babsko po prostu:no: Goisulek-ja też nie lubie takich gości ale to kolega m znają sie od dziecka więc z przymrużeniem oka jakoś to znosze:dry:ale nie lubie pozatym takie nocne escapady o 3 nad ranem juz prawie żeby dzieci przewozić rozbierać w domu i do łóżka kłaść masakra :confused2:Nastula tez dziś nie wyspana jak wczoraj usnęła to sie co chwile budziła bo słyszala rozmowy nie lubie czegoś takigo

Zdjęcie0302.jpgZdjęcie0303.jpgZdjęcie0301.jpg
Staram się dopasować motyw do tego co będę przechowywać w słoiku, w tym akurat mam lemon curd:-) Jak wspomniałam to nie jest nic wielkiego, takie maziaje:-D

Witajcie

Wiolka współczuje takich gości :wściekła/y: Nie maja wyczucia ? Czy co? Kurde ... Nie lubię takich ludzi.

6 mamo masz racje, chyba jednak sn lepszy. Już zapomniała, o bólu :-)

Aniolkowa mamo trzymam kciuki za sierpień &&&&&&&

Anaber nie martw się, może to jednorazowe.

Dzoana ślicznie malujesz. :-) Ja to lewe ręce mam do prac artystycznych.

Marta a Ty widzę ze już szalejesz z zakupami :) :-) Sama przyjemność dla bobaska kupować :-) Nim się obejrzysz już będziesz tulila synka. Październik tuż tuż :-)

WIolka współczuje Ci tych gości i popieram Dzonkę dobry gośc wie kiedy wyjśc
Anaber może akurat tak maluszek miał i to się więcej nie zdarzy
Dzonka piękne słoiczki a propo kup to u mnie na osiedlu a są wieżowce i pełno psów ja kocham zwierzaki ale tu nikt nie sprząta dosłownie nikt !
Bietka kupowałam jedzonko :-) dla maluszka jeszcze nie
Aniołkowa mamo &&&&&&&&&&&&&&& za następny cykl

Wiola, cieszę się, że się podoba:tak:
Bietka, nie jestem specjalnie uzdolniona, umiem rysować takie rysunki, a przekopiowanie to na folie to juz pikuś. Nawet dziecko by sobie z tym poradziło:-D
Aniołkowa Mamo, przykro mi, że @ przylazła. Na forum latają fluidki jak szalone, więc być może następna już nie przyjdzie:no:
A gdzie wszystkie poszły?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry