• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja też zmykam na chwilę.Położę Franusia spać i sama się troszkę zdrzemnę.Hihi muszę jeszcze nieco odespać te nocne czytanie.Poza tym u nas pylą topole i ja już kicham,smarczę i mam zapuchnięte oczy.Kurczę ta alergia ujawniła mi się rok temu,kurczę na stare lata.

Do zobaczenia później-miłego dnia laseczki!!!

witam popoludniowo*

Dziekuje Wam dziewczynki za mile przyjecie.
Gosiu jak masz nr na komorke do tej dentystki to moze napisz jej sms to moze oddzwoni do Ciebie.
U mnie niestety test jest nie potrzebny,@ sie powolutku zaczyna,jestem rozczarowana...ale coz w sierpniu musi sie udac.
Zmykam robic obiadek i popoludniu do Was zajrze.

Jestem po obiedzie nie mam siły na nic chce mi sie spać posprzątalam najchętniej bym sie polożyła a tu czekają na mnie naczynia cały zlew:confused2:Po poludniu zaglądnie moja kyzunka zajrzy z mężęm przyjechali z dziećmi dow ieliczki do kopalni soli i zajrzą jak będa wracać,a co do gości to masakra te dziewczynki ich ledwo przytomne śpiące marudzą a ten znajomy z moim meżęm na tarasie piwko pil zadowlony ja Nastke w końcu polożylam o 12:szok:w nocy jedna ich córeczka usnęła na sofie w saolnie druga na podlodze sie po,ożyla i za cholere nie chciala dać sie ulożyć na łóżku tylko na podłodze spala:szok: jego zona tak samo siedziala ze mną na sofie ich córeczka spała ja na końcu tej sofy pół przytomna a ona sie na pół leżąco kolo dziecka ulożyla i do spania sie ukladała:wściekła/y:pomyślałam sobie rzeczywiście ja będę siedzieć a ona będzie spać zawolalam ich do domu i mówie do mężą żeby kończyli piwo bo chce iść spać :crazy: w końcu o wpółdo 3 łaskawie sie zebrali niechętnie,lubie ich ale bez przesady nie widziałam potrzeby żeby na noc ich zostawiać i od rana skakać ze śniadankiem kolo nich a później z obiadkiem:dry: także dziś odeśpie Goisulek-współczuje ale dzwoń do dentystki jutro napewno cos poradzi:tak: Witaj Aniolkowa Mamo rozgość sie mam nadzieje uda wam sie sie spelnic wasze marzenie i bedziecie sie niebawem spodziewac malego cudu:-) 6mamo-ja tez takich ludzi nie lubie ale niektórzy nie maja umiaru:no: Marta-super ze jestes zadowolona,ja też tak myśle że normalnie tą glukoze zniose w końcu to tylko 50g Bietka-za facetami to nie nadążysz oni myślą ze to takie nic zajmować sie dzieckiem

My po karmieniu, Borys pierwszy raz zwrocil hmmmmm mam nadzieje,ze to nie zwiazane z moja biegunka ktora mialam przez dwa dni i raz co wymiotowalam.
Kurcze teraz sie martwie. Teraz ładnie spi. Wydaje mi sie nawet ze jakby mu dzis ta zoltaczka zeszla bo jest bardziej rozowy niz zolty.
Sama nie wiem dlaczego mogl zwymiotowac. Najadl sie ,m go wziol do odbicia i wszystko mu na plecy wydalil :-(

Gosiulek-nie bardzo mam jak mój m śpi a on prowoder gości wczorajszych ale niech śpi znowu jutro do pracy wstaje a my z małą siedzimy,serdecznie ci gratuluje dzidziusia pod serduszkiem trzymam za was mocno kciuki i życze córeczki :-) Anaber-może sie przejadł po prostu czasami sie zdarza albo ma tzw refluks z tego powodu dzieci nieraz zwracają że zwieracz przewodu pokarmowego nie jest jeszcze na tyle wykształtowany czy umieśniony żeby sie domykał jak raz mu sie zdarzylo to jeszcze sie nia ma czym martwić

Ostatnia edycja:
reklama
Wiolka. Gosiulek moj Igor mial refluks i ulewal po kazdym jedzeniu. Borys ani razu nie ulał od urodzenia zawsze ladnie soczyscie mu sie odbilo, a przejedzony to raczej nie byl bo karmilam go po 2,5 godz. spaniu. Macie racje zobaczymy. Bede obserwowac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry