gosiulek73
mama K&K&A
No właśnie. Ale mnie korci żeby już dzwonić. Nie będę jej jednak głowy zawracać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po poludniu zaglądnie moja kyzunka zajrzy z mężęm przyjechali z dziećmi dow ieliczki do kopalni soli i zajrzą jak będa wracać,a co do gości to masakra te dziewczynki ich ledwo przytomne śpiące marudzą a ten znajomy z moim meżęm na tarasie piwko pil zadowlony ja Nastke w końcu polożylam o 12
w nocy jedna ich córeczka usnęła na sofie w saolnie druga na podlodze sie po,ożyla i za cholere nie chciala dać sie ulożyć na łóżku tylko na podłodze spala
jego zona tak samo siedziala ze mną na sofie ich córeczka spała ja na końcu tej sofy pół przytomna a ona sie na pół leżąco kolo dziecka ulożyla i do spania sie ukladała
pomyślałam sobie rzeczywiście ja będę siedzieć a ona będzie spać zawolalam ich do domu i mówie do mężą żeby kończyli piwo bo chce iść spać
w końcu o wpółdo 3 łaskawie sie zebrali niechętnie,lubie ich ale bez przesady nie widziałam potrzeby żeby na noc ich zostawiać i od rana skakać ze śniadankiem kolo nich a później z obiadkiem
także dziś odeśpie Goisulek-współczuje ale dzwoń do dentystki jutro napewno cos poradzi
Witaj Aniolkowa Mamo rozgość sie mam nadzieje uda wam sie sie spelnic wasze marzenie i bedziecie sie niebawem spodziewac malego cudu:-) 6mamo-ja tez takich ludzi nie lubie ale niektórzy nie maja umiaru
Marta-super ze jestes zadowolona,ja też tak myśle że normalnie tą glukoze zniose w końcu to tylko 50g Bietka-za facetami to nie nadążysz oni myślą ze to takie nic zajmować sie dzieckiem
odpocznij w końcu.