• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
My wróciliśmy ze spacerku :)

teraz mlody śpi ale zaraz musze go przebrac bo wlasnie słysząlam burzę w pieluszce. Kurcze mały skubaiec robi kupę jak śpi. I to musze sprawdzać i czasem go wybudzić aby zobaczyć czy nie ma czegoś w pieluszce.

A ja się zmagam z tym nieszczęsnym zebem.
Powiedziałam już najbliższym o ciąży.Wszyscy się bardzo cieszą:tak:
Szkoda tylko że mamy nie ma na miejsu żeby zostawała z małym jak będziemy jeździć do lekarza. Pierwszy raz go zabierzemy.Zobaczymy jak będzie w obie strony. Ma chorobę lokomocyjną.
Lekarz będzie miał okazję znó go zobaczyć. Dopominał się przez położną z zalem że nie przyjedziemy do niego i nie pokażemy młodego. Uważa fakt że jest za nasz wspólny ogromny sukces. Zawieźliśmy go więc raz tłumacząc się chorobą lok.
Zastanawiam się czy nie chodzić tutaj do lekarza i jeździć do mojego.

Gosiulek ja jestem cały czas ;-) co do lekarza to jak wolisz bo ja np. ufam mojemu. Jak plombuje to nic nie boli i wiem że do innego dentysty bym nie poszła i już. Super ze powiedzieliście rodzince ;-)
Anaber maluszek robi kupkę jak śpi ha ha ha ciekawe co mu się wtedy śni :-D

Gosiulek, ja poszłam się wykąpać:-) Co do lekarza, to jak masz swojego zaufanego to powinnaś do niego chodzić. On zna całą Twoja historię, więc będzie szczególnie wyczulony na ewentualne zagrożenia. Na zęba to podobno apap jest dozwolony.
Mój M poszedł do Biedronki po winko i zniknął na ponad pół godziny (sklep jest dwa kroki od domu). Trochę się zdenerwowałam, bo słyszałam karetkę, a on tyle nie wracał i nie wracał. Okazało się, że spotkał kolegę perkusistę i się zagadał:-D A mówią, że kobiety to plotkary:-D

Gosiulek przepraszam myślałam że o dentystę chodzi :sorry2: no to zależy jeśli masz daleko to faktycznie może znajdziesz w okolicy i będzie też godny zaufania
Dzonka mogłaś mówić u mnie winko leży bo m nie pije no ja też nie a przed ciążą a i owszem lubiłam wieczorkiem wypić, z biedronki kocham sangrię

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry