• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem na chwilę, bo muszę z M iść na zakupy, wczoraj nie miałam już siły.
Gosiulek, z tym zębem to możesz mieć tak jak ja. Też na początku bolał przy nagryzaniu i czułam takie rozpieranie. Odwlekałam to odwlekałam, w końcu utworzył mi się stan zapalny i ropień na dziąśle. W efekcie i tak musiałam pójść do lekarza, ale skończyło się na kanałowym leczeniu:-(
Aniołkowa Mamo, przykro się czyta Twoją historię, życie jest bardzo niesprawiedliwe. Sama od półtora roku czekam na dzidzię i jak oglądam kolejne wiadomości o kobietach, które zabijają swoje dzieci to zastanawiam się gdzie jest sprawiedliwość:wściekła/y: No i zapraszam na kawusie i plotki:tak: U nas nie tylko brzuchatki, chociaż w zasadzie zastanawiam się kto się ostał? Chyba tylko 6 Mama i ja, a no i Suonko:-)
Bietka, no faceci nie potrafią okiełznać więcej niż jednej rzeczy na raz, to udowodnione naukowe. Ważne, że się stara
Miłego dnia:-)

Dzień dobry kochane jestem na chwile nasi goście pojechali o wpółdo 3 w nocy:wściekła/y: zaznacze że z dziećmi byli:no:jestem zmęczona robie obiad i musze ogarnąć balagan bo w salonie mam masakre jeszcze do sklepu musze skoczyć bo ziemniaków zapomnialam:sorry2: nadrobie was jak zrobie obiad i sie ogarne:confused2: Milego dnia:-)

Jestem i ja:) właśnie wróciliśmy z grzybków. Uwielbiamy z moim m chodzić po lesie i zbierać grzyby. Byliśmy z Kubcią więc tak szybko oblecieliśmy a i tak pół reklamówki nazbieraliśmy.
Marta bardzo ładny zestaw! nie zastanawiałaś się nad łóżeczkiem z szufladą? nam takie coś bardzo się przydało, z racji tego że mamy mało miejsca.
Mamo Aniołkowa witaj! Tu są brzuchatki, świeże mamuśki, starającej się i tak jak ja na razie nie starające się.
Wiola, nienawidzę takich gości co umiaru nie znają. Z miłej wizyty robi się niefajnie!

Dzonka to takie też co na okno się przykleja ? Wstaw foto co tam wykombinowałaś ;-)
Justi w szafie miejsce na pościel się znajdzie to nie problem ;-) ale teraz mam dylemat bo to łóżeczko co dostaliśmy to bez materaca i jak osobno pościel policzę i farbę to te w zestawie chyba wyjdzie taniej :dry:

Martuś i co Ci zrobił z tym zębem?
Dzoanko ja nie lubię odwlekać....Ostatnio tuż przed świętami podobna była sytuacja szukałąm lekarza na gwałt. W końcu ta p.doktor obrjrzała i włożyła mi lekarstwo żeby ratować zęba....Czekałyśmy czy zapalenie miazgi jest jeszcze odwracalne czy już nie. Chyba się udało bo od kwietnia nic się nie dzieje.
Teraz po drugiej stronie. Jak mnie jutro nie przyjmie to nie wiem.:wściekła/y: Mam ochotę wyrwać całego tego zęba.

Jeju jak ja dam radę bez kawy? Dzisiaj nie piłam.Teraz wróciliśmy z kościoła i już mnie boli. Musiałam sobie zrobić ale nie wiem czy jeszcze odwrócę ten ból:wściekła/y:

reklama
Już jestem i witam się z Wami Laseczki!!!
Ja wczoraj czytałam książkę do 4 rano i odsypiałam do 11.Hehe mały wołał jeść,a ja nic.A jestem sama z nim,bo m z synkami na ryby pojechał,najstarsza córa w Wawie u kumpeli a młodsza z dziadkami(moi rodzice) w Cisnej na Mazurach.No ale w końcu zwlekłam się z wyra i nakarmiłam i przebrałam najmłodsze dziecię.

Aga moja stopa już ok,nawet nie boli.Dziękuję za zainteresowanie.
Bietka ja rodziłam i sn i cc,ale nawet mój gin powiedział,że wszystko się goi na mnie jak na psie i chętnie by mnie pokroił jeszcze raz(hihi,może będzie miał okazję).Ja po sn dochodziłam do siebie szybciej niż po cc.Ale nie masz czego żałować,bo po cc długo nie można dźwigać,boli blizna i ciągnie po cięciu,nie wstaje się zrywem do maluszka bo jest to po prostu niemożliwe.Poza tym bezpośrednio po samym cc nie można długo wstawać i jeść i pić,o kichnięciu,kaszlnięciu nie wspomnę.
Poza tym Anaber ma rację każdy organizm jest inny,jeden szybciej drugi dłużej dochodzi do siebie,ba nawet u jednej kobiety ciąże,porody i połogi mogą przebiegać zupełnie inaczej.A ty kochana jesteś najnormalniejsza na świecie!!!
Dzoanko to prawda,jeszcze ja,Ty i Suonko nie mamy dwóch kreseczek,ale spokojnie na pewno się pojawią.Pamiętak,jak na grupie pisałam,że już nie myślę o dzidzi bo m mnie wkurza i tak dalej.Doszłam do wniosku,że część kłótni jest z mojego powodu,on nie powinien tak mówić ale bronił się przed moimi atakami.Jesteśmy tyle lat razem,a ja kocham mojego męża nie mniej tylko więcej i być żoną i matką jego dzieci to dla mnie prawdziwa przyjemność.
Dzoanko,to może ja u ciebie zamówię jakiś gustowny słoiczek,co???
Wiola z dzieciarami do 3 w nocy,kurczę to trzeba mieć tupet!!!No cóż ja ostentacyjnie poszłabym spać,a m sam by musiał usługiwać gościom!!!Pamiętam,że moi rodzice mają takich znajomych co nie mają umiaru .
Gosiulku współczuję ci tego bólu i dyskomfortu związanego z ząbkiem.Ja xzawsze w ciąży bałam się by mnie zęby nie rozbolały.

Aniołkowa Mamo Amelki witaj wśród nas!!!Bardzo mi przykro z powodu twojej córeczki.No i nie trać nadziei na dwie kreseczki!!!Dla twojej córeczki najjaśniejsze światełka zapalam(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry