• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Chyba wszystko razem. Zaczęło się właśnie od tego że podczas jedzenia bułki poczułam ni to ból ni to co.Taki dyskonfort.I od tamtej pory (środa) tak jest. W nocy było gorzej. Nie sam ból ale.... Zaczyna się chyba to co z poprzednim zębem do którego włożyła mi lekarstwo. Teraz też cały czas mi tam źle i boję się jeść tą strona.

gosiulek dentysta na pewno coś zaradzi. Zrobi tak aby Wam nie zaszkodzić.
nie martw się, do jutra wytrzymasz a potem powiedz jej ze chyba Coś złe Ci zrobiła skoro boli.

Anaber To fajńie ze m pomaga. No chyba tak, każdy organizm jest inny. a Ty teraz ekspresowo doszłas do siebie, brawo :-):-):-)

Gosia. Ale niech chociaż obejrzy zęba. Nie musisz godzić się na nic, w sensie leczenia. Wiem, ze się boisz i ze nie wchodzi w grę tabletkach przeciwbólowe ani robota ze znieczulenem, ale może lekarka zaproponuje coś bezpiecznego?
Anaber doradz... :-)

Zadzwonię do niej jutro.Kurde 150zł poszło...Czułam że nie będzie z nim dobrze. Nie ma u nas dobrych lekarzy.Siostrę cioteczną mam ale w warszawie.
Nie wiem tez czy nie przyjmuje tylko w środy.Mam wizytę na środę ale nie będę czekać.Nie lubię.Wolę wcześniej...
No nic,najwyżej zostanę bez zęba na rok.:dry:

Bobo ja nie mam zamiaru czekać. Najchętniej poszłabym już dzisiaj:-p

Mamo Amelki witaj Kochanie. Przyszłąś jednak:tak:Bardzo się cieszę.
Dopiero Cię zobaczyłam.

Ciekawa jestem jak dzisiejszy ranek....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry