Witam się nocnie
Ja Was w życiu nie nadrobię

nie ma szans!
Także jesli wszystkim nie odpisze to przepraszam ale jak mam chwilkę aby Was poczytac to padam na twarz i nos mam na monitorze.
Więc tak szybciutko:
Marta do łóżeczka musisz kupić lakier wodny sa w obi, albo castoramie takie lakiery i tam jest napisane ,ze są to lakiery do zabawek dzieciecych tylko pwoiem Ci ze z kolorem wenge bedziesz miec cięzko bo ja tez chciałam a nie ma takiego no chyb a,ze u Ciebie będzie i w końcu pomalowąłam na stary dąb ale ładnie wyszło. Co do biegunki to dziś jeszcze raz mnie pogoniło ale nic poza tym zobaczymy jutro.
Madlen imiona super
Aga dużo sił aby Cie m z rownowagi nie wyprowadził ;-)
Aniołkowo mamo witaj u nas rozgość się mam nadzieję ze będzie Ci się z nami miło piło kawkę

i bardzo mi przykro ,ze Twoja córeczka odeszła i moge tylko się domyslec jak jest Ci cięzko.
Bietka u nas odwiedziny dopiero sie zaczynają wszystkich odsyłałam w tym tyg. i mówiłam ,ze musze miec czas teraz dla siebie i dziecka a nie na gościny ale teraz od poniedziąłku to juz nie ucieknę
I to byłoby na tyle więcej nie pamiętam i wybiła godzina o na karmienie więc spadam bo cyce mi pękają
Trzymajcie się w miare możliwości w niedzielę Was odiwedze ;-)
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa