• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
6 mamo mam nadzieję że noga troszkę lepiej
Martuś ja kombinezon kupuję co najmniej 62 68 cm po prostu sobie porównam czy się dużo różnią
Bobo fajnie że miałaś udany dzień, a to że cię brzuch boli to normalne, bo się wszystko rozciąga
Madlen dzieciaki się cieszą juz nie mogą się doczekać
Scoti długo jeszcze musisz pracować??
Matra Anaber malowała łóżeczko to musi być specjalna farba

Dobrej nocy kochane:)

reklama
ogolnikowo to mam 36lat mieszkam w Belgii od 15lat w styczniu tego roku zostalam mama,moja coreczka urodzila sie w 30tc gdyz mialam zatrucie ciazowe wazyla tylko 850gr ale byla silna dziewczynka,wszystko bylo dobrze az pewnej nocy w marcu doszlo do perforacji jelita w nastepstwie byla posocznica i moja malutka Amelka zmarla.Jakos probuje zyc dalej ale jest strasznie ciezko,bardzo pomagaja mi dziewczynki z pozegnan i jaks tak z dnia na dzien zycie toczy sie dalej.teraz staram sie poraz drugi zostac mama i mam nadzieje ze szybciutko sie uda.jutro powinnam dostac @ ale mam taka nadzieje ze sie nie pojawi....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry