• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka rana nie jest szeroka i długa,tylko jest kilka małych acz głębszych.Na razie nie wygląda na to by trzeba by było szyć.
Moja córa załatwiła sobie pokój za 700 zł ze wszystkim w Krakowie,jak dowiem się adres to napiszę.
Dobrej nocy bietka!!!

Wiola podziwiam cię,że też jeszcze masz siłę na gości o tej porze,no ja muszę teraz przyjąć,a właściwie mój syn teraz swoją dziewczynę przyjmuje.Muszę do tego przywyknąć.Acha i masz ładne paznokietki:-):tak:.

HALLO JESTEM :-D kochane było super pełno jedzenia do woli dosłownie, picie, kawa piwo słodycze, zimny bufet obiad no ful wypas podejrzewam że co niektórzy nie poszli na mecz a siedzieli i jedli :-D wpadłam do domku wykąpałam się i jestem mega zmęczona - PROSZĘ DAJCIE MI SKRÓTA Bobo pisała że nieźle nadrukowałyście :-D

jest tu kto???????

Ostatnia edycja:
z pracy przyszlam 1,5 godziny temu i do teraz was nadrabialam bo wczoraj wieczorem nie doczytalam

bobo
ja jeden kombinezon mam po Mayi na 56cm i teraz kupuje uzywany na 68 mam nadzieje ze w nich przechodzi cala zime

M wlasnie wraca z tlumaczenia, babcia przywiozla Maje i pewnie zaraz polozymy sie spac

Bobo jak plecy przeszły

Wiolka nie każdy się źle czuje po obciążeniu glukozą, ja się dobrze czułam więc może Ty też, my na pierwszą piosenkę mieliśmy Złoty krążek – to nasza ukochana piosenka

Bietka to super że już bez kola, a masz jeszcze szwy czy ściągnięte??

Madlen &&&&&&&&&&& za wizytę żebyś poznała płeć maluszka, a z córcią ale miałaś niespodziankę rzeczy pewnie neutralne kupowałaś co ?

6mamo ja nie mam żadnego kaftanika i chyba też będę miała same body i po prostu śpioszki…

Anaber śpij kochana jak możesz . Ja chciałam kupić rożek mam nawet taki już wybrany w kolorze pościeli

Aga mój mały urodzi się w październiku więc muszę też kupić jakiś kombinezonie na zimę ale nie wiem jaki rozmiar żeby troszkę przechodził w jednej.
Evel i jak się czujesz ? Już lepiej ?

no i tyle naskrobałyście że szok po prostu nie pamiętam co komu miałam odpisać już.

Dziewczynki dostałam łóżeczko od kuzynki zawiozłam do teściowej, muszę dokupić tylko materacyk i je trochę papierem ściernym gdzie nie gdzie przejechać i je pomalować na kolor wenge.
Któraś z Was wiem że malowała łóżeczko a chciałam się zapytać czym ?

Ostatnia edycja:
jetsem:)
caly dzien poza domem hihi:) bylam na zakupach kupilam soobie buty takie zapierdzielanki i torebeczke mala:) pozniej poszlam do tesciow i tak juz zostalam hihi maz po mnie przyjechal jak skonczyl prace:)
marta ciesze sie ze wypad udany:)
cos mnie brzuch pobolewa jak na @:(

Agus wsumie nie daleko,ale jednak inne otoczenie :tak:,a jak dzieciaczki,ciesza sie na nowy dom?
Martus no niespodzianka byla...:-D,ja nawet imienia nie mialam dla dziewczynki..bo bylam pewna ,ze bedzie Mikolaj,bo kazdy mi chlopca wrozyl ..a ubrania mialam neutralne,duzo w odcieniach zielonkawych,taki bardziej seledyn,braz i blekit..ale akurat w tych kolorach mojej corce bylo najladniej ;-),dopiero jak urodzilam to zakupilismy troche rozu ;-)
fajnie,ze wypad sie udal ;-)
Bietka no my rodzinnie,teraz wakacje to wszyscy w rozjazdach :tak:,dobrze ze pzrezylas nalot tesciow ;-)
scoti a jak dlugo chcesz pracowac ?
Bobo a ja sie zastanawialam co tu taka cisza..no tak ciebie nie bylo :-D

Bobo mnie też boli tak brzuch nie cały czas ale boli czasem nawet mocno - gin mówi że to normalne.
Madlen imię się wymyśli :-D najważniejsze że zdrowe
Justi ja też mam wózek tako jumper 3w1 fajnie się nim jeździ jest super

Anaber może coś Ci po prostu zaszkodziło dziś już lepiej ????

ja po prostu padam na pysk dzisiaj

Dzonka Wrocławia co prawda nie zwiedziłam a szkoda... ale obwodnica pierwsza klasa no i most piękny, a stadion to już w ogóle bardzo mi się podobał :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry