• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

Witam się i ja!!!

Dziewczynki ja kiedyś(6 lat temu) od początku ciąży do porodu schudłam 40 kg.Musiałam mieć dietę wątrobową by nie mieć operacji i dziecka nie stracić.Miałam chory woreczek żółciowy.Ale potem w ciągu trzech lat te 40 kg z powrotem wróciło:wściekła/y::-(.Teraz nie stosuję żadnej diety,ale kiedyś próbowałam diety 1000 kalorii.Ale muszę jak pisze Dzoanka zmienić nawyki żywieniowe,bo i ciężko mi już ze samą sobą a i wstyd by technik dietetyk(jeden z moich wyuczonych zawodów) był gruby.

Co do paznokci to ja też niestety obgryzam,miałam też parę razy tipsy,ale nigdy długo z nimi nie wytrzymywałam.Zwykle po trzech dniach z bólem i łzami w oczach zrywałam,bo miałam wrażenie że mam cegły zamiast paznokci.Nic w domu nie mogłam zrobić,a najbardziej wściekało mnie to,kiedy posmarowałam dziecku pupę kremem,to zawsze coś zostawało pod pazurami.
Wiola to już nie długo będziesz panną młodą i za pewne bardzo śliczną!!!Ja w tym czasie będę w sanatorium nad morzem z Karolkiem i Franusiem.

reklama
Aga, to trzymam kciuki za wytrwałość
Hej Bobo, ostatnio szalejesz ze snem. Kiedys pierwsza, a teraz dochodzisz o 11;-)
Szóstkowa mamo, ja jestem technologiem żywności i też miałam słuszne rozmiary. Ale podobno szewc bez butów chodzi:-D Tipsów nie lubię, osobiście wolę swoje marne pazurki niż sztuczne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzoanko jakbyscie byly leniwe i nie pojawialy sie na forum to ciocia bobo musialaby rano wstac z lista obecnosci i sprawdzic kto jest a kto karniaka tanczy hihi:) teraz jestescie juz zdyscyplinowane wiec moge sobie pozwolic na pospanie hihi:)

dlatego tez dzoanko siedze tyle na forum i pilnuje porzadku hihi:)
lece laleczki umyc lepetyne i ubrac sie i jade na miasto. remontow od ciula na miescie:( no ale dam rade:)
odezwe sie jak wroce i prosze mi tu za wiele nie pisac bo pozniej nie nadrobie hihi:)
papa

Jest tak jak Dzoana napisala szewc bez butów chodzi ja uciekam bo nastke chce pograć w kucyki a ja ide robić obiadek a później sie zdrezmne:-) Mialam dziś myś okna mialam szczere chęci ale niestety pogoda nie pozwala jakoś nie cierpie z tego powodu że nie moge ich umyć:-Dzajrze później

WITAJCIE
nie ma szans Was nadrobić, gaduły jedne :-D:-)

ja ogarniam mieszkanie, m na spacerze z młodym - jakiś obiad muszę machnąć
a po obiedzie przyjeżdżają teściowie :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

proszę o wybaczenie nieobecności weekendowej :tak::tak::tak::tak:

BUZIAKI DLA WAS WSZYSTKICH

oczywiście jak znajdę chwilkę to wpadnę :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry