szóstkowa mama
Fanka BB :)
Witam się i ja!!!
Dziewczynki ja kiedyś(6 lat temu) od początku ciąży do porodu schudłam 40 kg.Musiałam mieć dietę wątrobową by nie mieć operacji i dziecka nie stracić.Miałam chory woreczek żółciowy.Ale potem w ciągu trzech lat te 40 kg z powrotem wróciło
:-(.Teraz nie stosuję żadnej diety,ale kiedyś próbowałam diety 1000 kalorii.Ale muszę jak pisze Dzoanka zmienić nawyki żywieniowe,bo i ciężko mi już ze samą sobą a i wstyd by technik dietetyk(jeden z moich wyuczonych zawodów) był gruby.
Co do paznokci to ja też niestety obgryzam,miałam też parę razy tipsy,ale nigdy długo z nimi nie wytrzymywałam.Zwykle po trzech dniach z bólem i łzami w oczach zrywałam,bo miałam wrażenie że mam cegły zamiast paznokci.Nic w domu nie mogłam zrobić,a najbardziej wściekało mnie to,kiedy posmarowałam dziecku pupę kremem,to zawsze coś zostawało pod pazurami.
Wiola to już nie długo będziesz panną młodą i za pewne bardzo śliczną!!!Ja w tym czasie będę w sanatorium nad morzem z Karolkiem i Franusiem.
Dziewczynki ja kiedyś(6 lat temu) od początku ciąży do porodu schudłam 40 kg.Musiałam mieć dietę wątrobową by nie mieć operacji i dziecka nie stracić.Miałam chory woreczek żółciowy.Ale potem w ciągu trzech lat te 40 kg z powrotem wróciło
:-(.Teraz nie stosuję żadnej diety,ale kiedyś próbowałam diety 1000 kalorii.Ale muszę jak pisze Dzoanka zmienić nawyki żywieniowe,bo i ciężko mi już ze samą sobą a i wstyd by technik dietetyk(jeden z moich wyuczonych zawodów) był gruby.Co do paznokci to ja też niestety obgryzam,miałam też parę razy tipsy,ale nigdy długo z nimi nie wytrzymywałam.Zwykle po trzech dniach z bólem i łzami w oczach zrywałam,bo miałam wrażenie że mam cegły zamiast paznokci.Nic w domu nie mogłam zrobić,a najbardziej wściekało mnie to,kiedy posmarowałam dziecku pupę kremem,to zawsze coś zostawało pod pazurami.
Wiola to już nie długo będziesz panną młodą i za pewne bardzo śliczną!!!Ja w tym czasie będę w sanatorium nad morzem z Karolkiem i Franusiem.
Tipsów nie lubię, osobiście wolę swoje marne pazurki niż sztuczne
.