justi82
Kubusiowa mama
Witam się druga
młody przez to że nie spała wczoraj cały dzień, to przespał od 19 wieczorem do 7.30 rano
Widzę ze na tapecie diety. Dukana stosowałam krótko po ciąży, i udało mi się wtedy zrzucić kilogramy po ciąży, i nawet troszkę ponad, ale później znowu waga ruszyła niestety do przodu. Ja czasami mam dość walczenia z wagą, mam tendencję do tycia i tyle.
Znajoma korzystała z usług NatureHouse. Schudła 11kg i wyglądam naprawdę super. Tyle że ona w Krakowie płaciła za same suplementy ok 40zł, a u nas takie coś kosztuje 100 zł /tydzień. I szkoda mi 400zł na miesiąc wydawać.
Aga, co to jest 3kg, bardzo malutko przytyłaś
Bietka, teraz mam przerwę wakacyjną i nie ma zajęć
Wiola, lada chwila i Twoje weselicho będzie!!!
Miłego dnia dla każdej!!!!
Widzę ze na tapecie diety. Dukana stosowałam krótko po ciąży, i udało mi się wtedy zrzucić kilogramy po ciąży, i nawet troszkę ponad, ale później znowu waga ruszyła niestety do przodu. Ja czasami mam dość walczenia z wagą, mam tendencję do tycia i tyle.
Znajoma korzystała z usług NatureHouse. Schudła 11kg i wyglądam naprawdę super. Tyle że ona w Krakowie płaciła za same suplementy ok 40zł, a u nas takie coś kosztuje 100 zł /tydzień. I szkoda mi 400zł na miesiąc wydawać.
Aga, co to jest 3kg, bardzo malutko przytyłaś
Bietka, teraz mam przerwę wakacyjną i nie ma zajęć
Wiola, lada chwila i Twoje weselicho będzie!!!
Miłego dnia dla każdej!!!!
głupia jakaś to jej powiedzialam że paznokcie mam nie po to żeby drapać dziecko i ani razu małej nie zadrapalam nawet jak swego czasu mialam tipsy umiem wszystko robić z długimi poaznokciami Dzoana-moze to geny chociaż moja mama nie nosi długich paznokci bo nie lubi ale jej siostry mają tez piękne długie paznokcie jak bylam dzieckiem zawsze marzylam żeby też mieć takie;-)każda płytka potrzebuje odżywek przy wszystkich środkach jakie stosujemy paznokcie sie oslabiają Justi-no od środy zostaje mieisąc do mojego ślubu dziś ma ślub koleżanka ze szkoly i w jednej miejscowości mieszkalyśmy ale ona na 200 osób
takie wesela to są dla mnie masówki nie lubie czegoś takiego szczerze watpie że czyjaś najbliższa rodzina liczy sobie 200 osób:-) Miłego dnia