• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

Dzoanko fajnie i mądrze napisane :)) Chciałabym schudnąć 20 kilo i mieć wagę sprzed pierwszej ciąży no i plus to co zostanie mi po tej ciąży. Z jednej strony pogodziłam się z moją wagą wiem ze m mnie kocha taką jaką jestem i nie przeszkadzają mu nadprogramowe kilogramy ale chciałabym ważyć tyle co kiedyś

reklama
Dzoana-nie ide na wesele bo my aż takie koleżanki nie jesteśmy po prostu mieszkalyśmy w jednej wsi i do jednej szkoly chodzilyśmy:-)wrócilam od kosmetyczki ale mnie wytrzymala zobiła mi maniciure z cyrkoniami na palcu serdecznym i kciuku mówilam jej że chcialabym mieć swoje paznokcie to pomalowała mi normalnie lakierem a na końcu pociągla żelem silikonowym do naturalnej plytki paznokcia i mówi że jeśli wytrzyma 4 dni to super i na wesele mozemy zrobić a jak nie to że mi poloży żel na moich paznokciach chociaż mówiła że samej jej szkoda bo paznokcie ładne i silne,ma wesele też 25 ale specjalnie przyjedzie we wtorek przed weselem żeby mi paznokcie zrobić i zabieg parafinowy na dlonie mam gratis bardzo fajna dziewczyna i zapłaciłam tylko 30zł:-)

Aga, mi mój M też złowa złego nie powiedział. Po prostu 3 lata temu powiedziałam sobie (z dnia na dzień), że nie chcę już tak wyglądać, bo się źle sama ze sobą czuję:-( A teraz nie wróciłam do starej wagi, ale już czuję, że za bardzo sobie pofolgowałam i chcę wrócić do wagi, którą miałam sprzed roku.
Wiola, no to niewiele zapłaciłaś. Dobra i w miarę tania kosmetyczka to skarb. pochwalisz się pazurkami?

Dzoanko właśnie o to mi chodzi, termin porodu mam na początek listopada, a w maju mam komunie syna i bardzo bym chciała wyglądać na niej atrakcyjnie jako mama trójki dzieci ale tak dla siebie atrakcyjnie nie dla kogoś
Wiola pochwal się pazurkami:))

dzien doberek :)
ale tu od rana produkcja hihi:)
ja sobie dzis pospalam i wlasnie zjadlam buleczke i salateczke jarzynowa:)
ja do diet nie mam nerwow bo ja jestem na diecie to zawsze mi sie wszystkiego chce jesc hihi:)

reklama
Anaber-dziękuje kosmetyczka mi taki wzór zaproponowala na dzień ślubu żeby nie bylo za dużo delikatnie bo suknia jest strojna:-) Gosiulek to sa moje paznokcie wymalowane zwyklymi lakierami na koniec pociągniete żelem chcemy zobaczyć ile mi to wytrzyma u kosmetyczki dziś robilam;-) Aga-dziękuje jagby mi ich nie spilowała na równo to sopeiro byś widziala jakie mam długie niestety dwa rano pękły i trzebabylo je opilnikować:tak: Bobo-ja sie zebralam rano w 5 minut i odkrylam że mam tylko jednbe dlugie spodnie w szafie w które sie mieszcze:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry