• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

Dziewczynki właśnie zostałam kontuzjowana.Mój Franulek zbił talerzyk,m posprzątał ale chyba nie dość dokładnie.Ja mam nawyk chodzenia boso i nastąpiłam na ostro zakończone szkiełka.Kurczę ból jak cholera,a krew się lała aż zbladłam i zasłabłam.M nogę zabandażował i jakoś żyję.

Za momencik podaję barszczyk z fasolką i ziemniaczkami-zapraszam!!!

reklama
Szóstkowa mamo, współczuję nogi. Sama jako dziecko dwa razy nadepnęłam na szkło, raz skończyło się na szyciu:baffled: Ja zaraz wracam do dzisiaj M robi obiadek:-D
Nie wiem czy dzisiaj jeszcze będę na BB, bo po dwójkach jestem steskniona M, może sobie gdzieś pójdziemy wieczorkiem. Jakby co to buziaki i miłej soboty:-)

pokazuje sie i ja :-)
m.poszedl do sklepu to na chwilke wpadam ;-)
szostkowa,ojoj wiesz jak to jest ze szklem,nawet jak posprzatasz,to gdzies sie jakies zawieruszy..wspolczuje,bo wiem jaki to bol
bietka udanego nalotu tesciow :-D
na tym watku chyba sa najwieksze gaduly..,bo na zadnym innym nie mam takich problemwo z nadrobieniem jak tutaj :-D
juz widze ile bede miala do czytania po dwoch tyg,nieobecnosci..:szok:
milego weekendu :-)

Cześć kobietki

Poszli sobie w końcu :angry: Kurde oni tacy sztywni ( teściowie moi)
przezylam jakos

6 mamo może trzeba na pogotowie zeszyc nogę ?

Aga a Ty co szalejesz z m ? Wkurzył Cię ?

Madlen a Ty rodzinnie spędzasz weekend, tzn z m i dzieciaczkami?

Zycze Wam słodkich snów.

Do jutra :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry