• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo-wiem tez tak miałam zrobione raz paznokcie ja juz mialam tyle rzeczy na swoich pazkociach ze ciezko sie zdecydowac tylko o cyrkoniach to mowia że nieraz sie odklejaja a ja mam w domu do ubrania jeszcze dziecko i paznokcie zrobie w piątek także do soboty musza być cacy i na całe wesele najlepiej Aga-ja nigdy nie obgryzalam zawsze mialam dlugie paznokcie ostatnio mi sie rozdwajają ale cały czas alb coś piore w rękach albo myje i detergenty dają znać

Bobo moj okruszek tez bardziej leniwy niz ruchliwy..czasami ma adhd,ale rzadko :-(,Hubi byl taki sam,wiec nie panikuje ,ale jak za dlugo jest cisza,to klade sie na plecach i ruszam brzuchem,albo drapie sie delikatnie po brzuchu..chwile odczekam i czuje Malenstwo :happy2:
Agus a malowalas paznokcie odzywkami ?,a moze sprobuj taki gorzki lakier...wlasnie po to,aby nie obgryzac ;-)
Wiola jak ty to robisz ,ze nie lamia ci sie paznokcie podczas prac domowych???:szok:..ja nawet jak troche zapuszcze,to i tak za chwile leca,dlugie to mialam wtedy jak bylam panienka :tak:
a teraz w ciazy to juz wogole masakra z nimi..ostatnio smaruje je codziennie odzywkami i jest ciut lepiej,ale i tak sa b.slabe
was nie ma,to ja tez uciekam
przez weekend moze byc mnie mniej :tak:
spokojnej nocki :-)

reklama
ja to bym na diecie nie wyrobila:( po porodzie bedzie dietka bo nie wszystko mozna jesc zeby maluszkowi nie zaszkodzic. ja nie wiem jak ja przezyje swieta hihi:)
Najgorzej jest na początku, bo organizm domaga się niezdrowych rzeczy i sie buntuje, ale później idzie juz lepiej i tak nie ciągnie do słodkości.
wiolka jak jej nie czuje to zaraz mam nerwy
Bobo, dzidzia nauczy Ciebie cierpliwości, niech tylko pojawi sie na świecie;-)
Wiola, jak ja Ci zazdroszczę mocnych paznokci, moje są masakryczne. Jakoś udało mi się je wyhodować jak używałam odżywki Nail tek, na allegro ok 20zł z przesyłką. Rewelacja:-)
Madlen, tak jak pisałam to na rozdwajające paznokcie polecam odżywkę Nail Tek, malujesz nią paznokcie przez 5-7 dni pod rząd, później ja zmywasz zmywasz bezacetonowym zmywaczem i znów malujesz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry