reklama

Nasze sprawy...

reklama
No to twarda jesteś. ja stosowalam przed ślubem dukana.
teraz czekam na koniec pologu, na żelazo od gina i jadę z jakaś dieta. Na razie za słaba jestem :crazy:
Gdybym była twarda, to nie musiałabym tych nadprogramowych kilogramów zrzucać. Ale po weekendzie wraca siłownia, więc będzie ok:tak: A Ty na ta chwilę nie myśl o kilogramach, pewnie pięknie wyglądasz, a dziecko pewnie też co nieco wyciągnie;-)

Bobo to bedziemy razem gubic kg.bo ja tez w ostatnim czasie sporo przytylam..
ta ciaze zaczynam z waga,z jaka wczesniej konczylam ,a z Martyna to nawet mniej na porodowce wazylam niz teraz :zawstydzona/y:
ja tez za duzo nie przytylam..mam w sobie takie zapasy,ze dziecko glodne nie jest :-D
teraz wagi nie pilnuje,bo wiadomo ..ciaza..ale jak urodze,to biore sie za siebie i to ostro..
Dzoana a co to za dietka,tylko slodycze nie jesz ??,a co z reszta ?
dobranoc Bietka ;)
Ta dieta polega na nie łączeniu produktów weglowodanowych (pieczywo, ryże, ziemniaki itd) z tłuszczowymi (mięso, tłuste ryby, masło, margaryna). Dodatkowo ogranicza się produkty z wysokim indeksem glikemicznym i spożywa się duzo warzyw. Ponieważ to dieta, więc słodycze (za wyjątkiem np. czekolady gorzkiej) się bardzo ogranicza i to samo jest z przekąskami (dopuszcza się orzechy). Na tej diecie nie jest się głodnym, ale osobom przyzwyczajonym do wielkiej porcji ziemniaków/ryżu białego z porcją mięcha i łyżką surówki będzie na początku trudno. Ale z czasem idzie się przyzwyczaić. POnad to jesli spożywa się produkty zbożowe to np. grube kasze, makarony z pszenicy durum, ryż brązowy czy mąki z pełnego przemiału.

Jestem byliśmy na zakupach i chwilke u znajomych wróciliśmy do domku trzeba sie umyć i do łóżka a rano jutro pobudka przed 8:dry:bo do Nastki rehabilitantka przyjeżdża:sorry2: Ja sie nie martwie nadprogramowymi kg nigdy nie miałam tendencji do tycia wiadomo że to może sie zmienić a teraz mam 6kg na plusie i widze to tylko po tym że nie mieszcze sie w swoje dotychczasowe spodnie w biodrach mnie już nie puszczaja ale takie uroki:-)a myśleć będę w razie czego po porodzie:-):happy2:

Bobo-ja nie musze mojej budzić bo od kilku dni ma adhd caly czas sie wierci kopie prawie naokrągło:-)poczekaj jeszcze pare dni to nie bedziesz musiała czekac az poczujesz ruchy bedzie natyle duża że będziesz ją cały czas czuła

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry