Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdybym była twarda, to nie musiałabym tych nadprogramowych kilogramów zrzucać. Ale po weekendzie wraca siłownia, więc będzie okNo to twarda jesteś. ja stosowalam przed ślubem dukana.
teraz czekam na koniec pologu, na żelazo od gina i jadę z jakaś dieta. Na razie za słaba jestem![]()
A Ty na ta chwilę nie myśl o kilogramach, pewnie pięknie wyglądasz, a dziecko pewnie też co nieco wyciągnie;-)Ta dieta polega na nie łączeniu produktów weglowodanowych (pieczywo, ryże, ziemniaki itd) z tłuszczowymi (mięso, tłuste ryby, masło, margaryna). Dodatkowo ogranicza się produkty z wysokim indeksem glikemicznym i spożywa się duzo warzyw. Ponieważ to dieta, więc słodycze (za wyjątkiem np. czekolady gorzkiej) się bardzo ogranicza i to samo jest z przekąskami (dopuszcza się orzechy). Na tej diecie nie jest się głodnym, ale osobom przyzwyczajonym do wielkiej porcji ziemniaków/ryżu białego z porcją mięcha i łyżką surówki będzie na początku trudno. Ale z czasem idzie się przyzwyczaić. POnad to jesli spożywa się produkty zbożowe to np. grube kasze, makarony z pszenicy durum, ryż brązowy czy mąki z pełnego przemiału.Bobo to bedziemy razem gubic kg.bo ja tez w ostatnim czasie sporo przytylam..
ta ciaze zaczynam z waga,z jaka wczesniej konczylam ,a z Martyna to nawet mniej na porodowce wazylam niz teraz
ja tez za duzo nie przytylam..mam w sobie takie zapasy,ze dziecko glodne nie jest
teraz wagi nie pilnuje,bo wiadomo ..ciaza..ale jak urodze,to biore sie za siebie i to ostro..
Dzoana a co to za dietka,tylko slodycze nie jesz ??,a co z reszta ?
dobranoc Bietka![]()
bo do Nastki rehabilitantka przyjeżdża
Ja sie nie martwie nadprogramowymi kg nigdy nie miałam tendencji do tycia wiadomo że to może sie zmienić a teraz mam 6kg na plusie i widze to tylko po tym że nie mieszcze sie w swoje dotychczasowe spodnie w biodrach mnie już nie puszczaja ale takie uroki:-)a myśleć będę w razie czego po porodzie:-)