• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo-nie martw sie ja tez tak miałam ze wczesniej dwa ruchy na cały dzien a później 3 dni przerwy zastanawialam sie czy wszystko ok ale nie dałam sie zwariować i teraz czuje codziennie:-)cierpliwości Ja nie mialam zaparc ani teraz też nie mam na szczęście

Ostatnia edycja:
aga mi bol plecow na szczescie minal :) zjadlam platki i czekam czy mnie kopnie czy nie hihi:)
no ja problemow z zaparciami sie pozbyc nie moge :( masakra z tym.
wiecie ze jutro mam pol roku po slubie? jeju jak to zlecialo hihi
wiolka a Ty ktorego masz ten slub?

reklama
Bobo-nie jeszcze coś mi pewnie doradzi napewno maniciure moze jakies naklejki nie wiem nieraz jak sobie robiam to moje znajome byly swięcie przekonane ze to tipsy mam to szczęście miec dlugie i ładne paznokcie chociaż męczy mnie ak częste ich pilnikowanie bo tak szybko rosną:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry