reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem i ja po kolacji:-D
ale nie mam weny wiec będę sobie tylko czytać:-(
Justi to fajnie że jesteś z wózka zadowolona bo on mi się strasznie podoba, jeśli chodzi o miejsce na niego to nie ma problemu gorzej że jest ciężki bo bebe musiała go wynosić na drugie piętro

Bobo zostało mi 5-6 kg
Ostatnie wrażenie miałam w 36 tyg i wtedy byłam 14 kg na plusie, ale urodziłam w 39 tyg więc podejrzewam ze dobiam do 16 kg. 10 zrzucilam. Zostaje mi 6 kg do wagi jaka miałam podczas pierwszej wizyty u giną czyli w 6 tygodniu.

mi sie w ciagu ok 2 lat moze 1,5 roku 20kg przytylo:( masakra:( to przez te moja sarkoidoze bo jak zachorowalam to zaczelam tyc ale lekarze oczywiscie mowia ze to nie przez chorobe. teraz w ciazy nic nie tyje :( ciekawe jak waga u gina pokaze.

Bobo no to dzidzia zabiera sobie z Twoich zapasów. Ja po operacji przytylam 9 kg, więc jakby zsumować mam do zrzucenia 9 + 6 :szok::szok::szok:

Wole mówić ze mam 6 kg :-D

Wiem ze dopóki nie pójdę na fitness lub siłownię to nie ma szans bym zrzucila.

Justi a Ty chodzisz na fitness dalej ?

Kochane żegnam sie

Dobranoc

Slodkich snów.

bietka no wlasnie tak mysle ze mi z zapasow zabiera hihi:) ale boje sie ze gin mnie opierdzieli ze nie tyje. to polowa ciazy a ja nic hihi:) dobranoc Kochana:)
po porodzie biore sie ostro za siebie zeby znow sie zmiescic w moje ukochane jensy:)
aga Ty tez niewiele przytylas?

Bobo to bedziemy razem gubic kg.bo ja tez w ostatnim czasie sporo przytylam..
ta ciaze zaczynam z waga,z jaka wczesniej konczylam ,a z Martyna to nawet mniej na porodowce wazylam niz teraz :zawstydzona/y:
ja tez za duzo nie przytylam..mam w sobie takie zapasy,ze dziecko glodne nie jest :-D
teraz wagi nie pilnuje,bo wiadomo ..ciaza..ale jak urodze,to biore sie za siebie i to ostro..
Dzoana a co to za dietka,tylko slodycze nie jesz ??,a co z reszta ?
dobranoc Bietka ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry