• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
hejka

bobo, aga, marta
ja z lusterkiem "jechałam" nawet w dniu porodu :-D:-D:-D:-D dałąm radę :-)

wiecie co ... byłam dziś z mamą na spacerze i z małym oczywiście i zajrzałam do lumpka.. i kupiłam dwie sukienki, jedną piękną na wesele ( a mam ich 4) a drugą teraz na upały na lato do chodzenia, dałam do krawcowej aby wszyła ramiączka... jak odbiorę wrzucę zdjęcia :-)

kochane powoli się żegnam życząc słodkich snów wszystkim ;-)

Bobo to męża zagoń hi hi hi

zaraz jedziemy zatankować mi auto na jutro bo ja jak zwykle jeszcze się z tym nie ogarnełam :no:

Bietka dobranoc kochana... super zakup czekam na foto ;-)

reklama
Jestem byla u mnie mama później pojechaliśmy ją odwieść i przyjechała rehabilitantka i tak zeszło ide sie kąpać zaraz aztym dzieckiem słyszalam mówili też o jakimś debilu który miał wypadek samochodowy i zostawil 5 rannych dzieci w aucie a sam uciekl matol:wściekła/y: albo o babce która zapomniala o swoim 4 latku jak wpadla do galerii na zakupy i dziecko gdzieś zostawila no popier........ni ludzie:angry: Bobo,Madlen i Gosiulek powodzenia jutro kochane i trzymam mocno za was kciuki:-) trzeba sie iść cos pochlapać i do łózka a jutro śpie do 10:happy2: Justi jak ja tych grzybków zazdroszcze osobiście lubie chodzić po lesie bardzo mam las kolo domu rodzinnego ale nie chodze bo boje sie kleszczy:no:a jest ich u nas pelno:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry