• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Scoti-ja też jestem na okrągło śpiąca ale takjie uroki ciąży organizm jest oslabiony potrzebuje odpoczynku tylko nie zawsze mozemy sobie taki odpoczynek zaserwować:-)latwiej jest jak sie jest w I ciąży a w drugiej to już jakiś dzieciaczek po domu sie pląta i trzeba mu uwage poświęcić:happy2:

Jestem kurka tak długo zajęło mi malowanie paznokci u nóg :baffled:
Scoti duży postęp już jest - ważne że Maya robi kupkę na nocniczek, siostry Zuśka tak słodko woła mówi "sisi" i wtedy lecimy na nocnik. Patrzę na Twój brzuszek i stwierdzam że ja mam dużo większy :szok:
Wiolka ja w dzień w ogóle nie śpię- leżę czasami i odpoczywam
Bobo czy Ty masz jutro imieniny?

- gdzie wszystkie jesteście ?????

Ostatnia edycja:
jestem jestem :) bylam z kumpela na plotach i salatce :) w rossmanie babka mnie z tlumu wywoala do kasy i mi uswiadomila ze u nich mam pierszenstwo bo jestem w ciazy hihi:) spalilam buraka heeh:)
marta ja mam imieniny w marcu :)
gosiulek ciesze sie ze wszystko dobrze z dzidzia a co do leku to masakra. moze zadzwon osobiscie do nfz i z nimi pogadaj co masz zrobic.

Bobo mi też dziś babko w piotrze i pawle ( jestem tam chyba raz w roku albo i rzadziej) tak powiedziała jak juz stałam przy kasie i miałam płacic że następnym razem mam wejść bez kolejki ale ludzie nie chcą przepuszczać w cerfurze stoję specjalnie przy tej z pierwszeństwem da kobiet w ciąży i dupa nikt mnie nie przepuścił

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry