• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
wioluś - dziękuję za cudne streszczenie :*

gosiulku - dobrze, że maluszek się rozwija, nie wiem jak Ci pomóc z tymi lekami, a taka niemoc jest najgorsza :(

Marta - gdzie Ty jedziesz kochana? udanego wyjazdu :)

dziękuję Wam za pozdrowienia dla taty, on ma co pół roku takie badania kontrolne w Centrum Onkologii, żeby sprawdzić czy stare sprawy mu nie wracają. I powiem Wam, że jedna godzina w tym miejscu to depresja na cały miesiąc, ile tam młodych ludzi, ile umierających ludzi...wszystko przestaje być ważne, kiedy widzi się, jak bezcenne jest zdrowie...

idę spać, ściskam Was mocno!

Anisiaj-Marta nad morze jedzie wiem jak to jest w szpitalach ja jak z mała jestem to wychodze chora jeszcze jak sie nieraz naptrze na dzieciątka które mają nowotrór albo leżą pod respiratorem to dziękuje że mam taką Nastke jaką mam dobranoc kochana Marta-spokojnej podróży i oczywiście nawdychajcie sie z oliwierkiem świeżego powietrza:-) my wróciliśmy niedawno od tego kolegi jutro mam wizyte a coś mi po brzuchu jeździ boli mnie już od kilku godzin masakra:baffled::baffled: też uciekam spać bo rano musze wstać dobranoc:happy2:

dobranoc wiolka:)
anisiaj jak ja lezalam na pulmunologi i tam byli ludzie z rakiem to tez sie napatrzylam a najgorsze bylo to ze w chustach po chemii na papieroska sobie wychodzili.... na nic to leczenie jak maja raka pluc i pala jak smoki.

jestem kochane ale macie produkcje :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

ogarnęłam mieszkanko, umyłyśmy okno balkonowe i cały pokój, po południu byłam z psem u fryzjera i żałuję że nie poszliśmy z nim wcześniej, wyprałam firankę i wyprasowałam i przejrzało mi troszkę
jutro mam wizytę zobaczymy co powie a nogi to mam tak spuchnięte że szok

Marta odpoczywaj nad tym morzem
Anisiaj kochana &&&&&&&&&&&&& za badnia taty oby było wszystko ok
Wiola &&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszą wizytę
Gosia gratuluję wizyty udanej, a z tym lekiem chyba mi umknęło na co go musisz brać??? Ja w pierwszej ciąży też brałam duomox na zapalenie druk moczowych

kurcze nie wiem co miałam jeszcze napisać nie mam na nic siły jutro śpię do oporu
przepraszam was bardzo
życzę wam dobrej nocy i słodkich snów

Dzień dobry czyżbym byla pierwsza?:szok: u nas siedzi wnuczka sąsiadów od przed ósmą jak z nimi dwoma do poludnia nie zwariuje to będzie dobrze :sorry2: na 9 ide nie mogłam dziś pospać a taka śpiąca jestem:dry: Aga-kochana &&&&&&&&&&&& za twoją wizyte współczuje ci okropnie tego puchnięcia nóg:no: ide zjeść jakieś śniadanko i trzeba sie za niedlugo zbierać do tego lekarza ciekawe jaka mała jest już duża tak rano kopala że spać nie moglam miala niesamowite adhd dziś rano:-D też sie cieszy z wizyty Marta-pewnie w drodze nad morze mIlego dnia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry