• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry
Dziękuję za &&&&&&&&&&&, wizytę mam na 15:)
Wiola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzoanko miłego dnia
Anisiaj kiedy będzie wiadomo co z tata????
Gosia a te zastrzyki musisz brać bo jet jakieś ryzyko czy jak pierwszy raz się spotykam że ktos je musi brać i dlatego tak wypytyuję

Aga - pobierają mu wycinki i na wyniki czekamy zawsze ok miesiąca. grunt, że jest pod kontrolą, bo chorował 7 lat temu, a teraz go ciągle monitorują.

czas na jakieś śniadanie, na szczęście mężulo kupił mi makrelkę mniamniamniam :)

Aga po pierwszej ciąży a więc po smierci synka lekarz zrobił mi badania na zespół antyfosfolipidowy.Glikoproteiny wyszły dodatnie. Dlatego w drugiej ciąży brałam clexan i teraz tez powinnam.Dla pewności lekarz wysłał mnie w drugiej ciąży do prof.Czajkowskiego do warszawy. On się za głowę złapał bo hematolog przeciągała podawanie clexanu.Chciałą najpierw mnie wysłać do Instytutu Hematologii na badania.Ponieważ termin się przeciągał a ważny był każdy dzień pojechałam do profesora. On powiedział że już przed ciążą powinnam go brać.

dzien doberek*
ja od wczoraj poznym wieczorem walczylam z piecem znowu wysiadl,dzis fachowiec pokazal mi jak go wlaczy jak padnie a w przyszlym tygodniu wymienia jakies czesci i bedzie ok.
Gosiu a jakie badania Ci robili zeby wykryc ten zespol? pytam bo ja w ciazy mialam slabe przeplywy przez lozysko i dlatego Amelka byla mniejsza niz inne dzieci w tym samym tc,ja tylko bralam 160mg ASAFLOW.
&&&& za dzisiejsze wizyty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry