• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka-nie zamieniłabym ani na większe mieszkanie ani na mniejsze dużo ale przyzwyczailam sie już tu mieszkać i miejsca mamy wpierony a wcześniej mieliśmy takie maleńkie mieszkanko ze nawet nie bylo gdzie gości przyjąć okropnie tam bylo :no: i jeszcze ogród ktory uwielbiam jest gdzie usiąść co robić milo wieczorem posiedzieć na tarasie i pogadać albo rano kawke wypić jak słonko zaczyna świecić nie mamy nikogo nad glowa super jest

reklama
Hej Dziewczynki! u nas coś na burzę się zanosi, a cały dzień parnik był. Wiola, może z jakiegoś ubezpieczenia uda się kasę za lodówkę odzyskać? My też wybraliśmy budowę zamiast mieszkania. Jakoś nie wyobrażam sobie mieszkać w bloku, od zawsze mieszkam w domu
Bobo, ja wcześniej pooglądałam wózki na allegro, a później poszłam do hurtowni. Trzeba uważać, bo znajoma kupiła wózek bardzo podobny do naszego tylko firmy innej i masakra jak wykonany!
Gosiu, podpytałam moją przyjaciółkę o lek dla Ciebie, ona pracuje w hurtowni medycznej, ale niestety, mówiła że akurat ten lek jest rozdysponowany między apteki i nie da rady go załatwić po normalniejszej cenie. Podpowiedziała że czasami w aptekach internetowych są tańsze.

Oczywiście szukałam clexanu za radą Justi w aptekach internetowych i trafiłam na cos takiego:

w związku z tym, że ten lek od stycznia nie jest refundowany (kobietom w ciąży) i kuracja miesięczna kosztuje 360PLN proszę Was, jeśli macie ten lek a nie potrzebujecie to dajcie znać, przyjmę każdą ilość bo my potrzebować będziemy setki tych strzykawek...

poprzednią ciążę również zabezpieczyliśmy tym lekiem a bez niego ciąży nie utrzymamy

PS przy zakupie leku w aptece ale Pani farmaceutka poradziła mi abym zbił sobie kolano i pojechał na dyżur do szpitala i tam lekarz wypisze mi ten lek z refundacją - tak oto wygląda polska polityka prorodzinna

--
Jaja dosłownie jaja.

wiolka ja marzę o domu... o tym by mieć ogród dla dziecka i psa, by mieć gdzie zrobić grilla z przyjaciółmi ... ale chyba znasz ceny działek w okolicach krakowa- masakra:-( nie stać nas, chyba że wygram w toto lotka - albo odnajdę ciocię w ameryce, o0 której nie wiem :-D:-D:-D:-D

marta fajnie że się spotkałyście ;-)

gosia to jakiś horror z tym lekiem, dlaczego nie możesz dostać recepty refundowanej - SZOK :szok: przecież to jest dla ratowania życia bobaska w brzuchu :no:nie rozumiem....

reklama
Evel wszystkiego naj naj lepszego
Wiolka, 6mamo ja też nie cierpię spóźnialstwa pogoda do dup…. Cały weekend ma padać
Wiolka Nastka może miała po prostu zły dzień co?
6mamo no to słodko tak słyszeć od maluszka kocham
Aguś no to ja Ci dużo siły życzę i odpoczynku już sprzątanko dobiegło końca? Nad morzem wiesz no wczoraj była super pogoda a dziś pada i jutro też ma. Szkoda bo jeszcze na plaży bym sobie poleżała
DZonka jak po pracy a po tym przeszkoleniu powinnaś dostać podwyżkę
Scoti miłego piknikowania
Bietka no t super że udało się salę załatwić
Bobo a na allegro patrzyłaś wózki ?
Gosiulek super że dobrze się czujesz a spodenki fajowskie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry