• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

jestem :) bylismy u szwagra i tak nam zeszlo :) pozniej do mc donaldal pojechalismy hihi:)
chcialabym wozek x-lander ale cena szok ale bardzo mi sie on podoba i jest niezniszczlny :)
bietka nie otwiera mi sie ten link co mi wyslalas:(
anaberku, marta milo ze sie spotkalyscie to marta juz zna osobiscie mnie i Ciebie hihi:)
marta ogladalam wozki na allegro ale ja chce wozek dotknac zanim go kupie
justi bluza super:)

reklama
Jestem i ja z rana
Bietka wózek fajny ale mega drogi... jak dla mnie
Bobo a patrzyłaś na poznań na guntree albo na allegro możesz pojechać i dotknąć. Jak kupiłam prawie nowiuśki za 400zł, no ale zupełnie nowe tez są. NO znam już ciebie i Anaberka, ale wypad na lody do Maka trzeba powtórzyć ;-)
6mamo ja bym się bała m pościć na woodstok podziwiam Cię, ale pewnie jak m się uprze to nie ma bata mój też by pojechał na upartego...

miłego dnia laseczki :* dziś widzę chmury ale słoneczko się przebija przez nie, nie wiem co będziemy dziś robić - wpadnę wieczorkiem :tak:;-)

Ostatnia edycja:
marta ogladalam wozki na gumtree ale zaden nie wpadl mi w oko. my kupimy nowy wozek ze wzgledu na drugie dziecko. chcemy kupic porzadny wozek zeby pozniej jak bedzie drugie dziecko nie musiec kupowac dlatego wolimy wydac wiecej a miec dla dwojki dzieci:)

witam sie i ja

ale będę mieć dziś spokój, moi pojechali pod namioty:)))

Marta miłego dnia
Bobo powiem ci że jak kupowałam wóek dla pierwszego dziecka to mi sie podobał był taki jak chciałam, przy drugim już chciałam inny ale oczywiście nie kupiłam bo kasy szkoda i jak bym go wtedy nie sprzedała to teraz bym musiała go znowu mieć a marzy mi się całkiem inny
6 mamo udanego Woodstok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry