• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiu, jakbyś miała zamiar kupować sprzęt, to polecam sklep internetowy 123klik i AGD Max24. W tym pierwszym kupowaliśmy TV, 2 lodówki, bez żadnego problemu, bardzo szybko. A w tym 2-gim ostatnio kupiliśmy odkurzacz. 100zł tańszy niż w mediamarkt

justi odpoczynek bedzie za jakis czas bo robie wlasnie jedzenie mojemu zeowi bo zaraz wroci z pracy wiec robie mu pozny obiad hihi:)
moja mama ma pralke co ma 13 lat i pierze jak nowka wszystko dopiero ani razu sie nie popsula no rewelacja:) ale nazyw nie pamietam hihi:)

Aga i jak Ci się sprawuje? Mi zostawia czasami na ubraniach ciemne plamy których niczym nie mogę usunąć...Szczególnie lubi białe rzeczy do brudzenia.

Aga Ty pisałaś do mnie? Bo nie wiem która Aga.

Gosia ja do ciebie nie piałam, a jeśli chodzi o pralkę to ok tylko czasem mam wrażenie ze brudzi mi pranie tak jakby coś przez bęben przelatywało i siadało zwłaszcza na białych ubraniach ale po jakimś czasie się to spiera

Gosiulek, wydaje mi sie, ze z agd to roznie. Czasem sie trafi na kiepska sztuke, ktora sie psuje co chwile, a inna tej samej firmy dziala przsz kilka lat. Generalnie dzisiaj to firmy robia tak, zeby po uplywie okresu gwarancji sprzet sie popsul i to tak, aby bardziej oplacalo sie kupic cos nowego niz naprawiac stare.
Od razu mi sie przypomnial demotywator " Dziennikarz sie pyta pary staruszkow jak to sie stalo, ze tyle lat juz sa ze soba. A oni mu na to, ze pochodza z czasow gdzie jak sie cos psulo to sie to naprawialo, a nie wyrzucalo". I to taka dzisiaj prawda jest, niestety:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry