• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
hejka dziewczynki :)

Kinga
nie uwieżysz ze wchodziłam na BB widziałam wpis Dzoany i chciałam coś napisac ale przysnelo mi sie z podczas karmienia , Borys tez usnoł i tak troliliśmy to 4:30 na siedząco :) ja z buzia na popielniczkę :-D

Wiolka mi ten Octenisept niestety nie pomógł na pepuszek Boryska musialam robic spirytusem. Ale domyślam sie ze to jest rana wiec spirytus odpada.

Bobo
jak wystawie wszystko to dam linka narazie udalo mi sie 4 rzeczy wystawic przy Borysie :)

Ja tez wolę góry pewnie dlatego ze 31 lat nad samym morzem mieszkam :)

Bobo
ja jak byłam w górach tez nad morskie oko nie dotarłam bo wtedy byliśmy z Igorem i nie dałby rady dojść a nie chcialam go na caly dzien zostawiac ze znajomymi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aniolkowa nie wiem jak sie robi tzn jak sie powinno robic hihi ja robie poswojemu :) zagotowuje wode z kostka rosolowa w garku i do tego dodaje chrzan kto ile woli ja daje duzo nawet sloik bo moj maz lubi ostre gotuje to razm robi sie taka zupa przyprawiam do smaku i zageszczam maka i gotowe hihi:)

Jestem i ja jem śniadanie

Anaber moja siostra miała takie wibracje w łóżeczku turystycznym i używała od początku

Evel miłego wyjazdu

Bietka mam nadzieję że autko w całości

Wiolka mam nadzieję że rehabilitantka się nie spóźni hi hi hi
Dzonka współczuje Ci tych nocek wyśpij się żebyś miała siły

reklama
Witam się i ja dziewczynki!!!
Bobo narobiłaś mi smaka tym sosem chrzanowym,no i jutro zrobię,bo dziś mam grochówkę.
Wiola cieszę się ,że twoja mała modnisia jest już bez gipsu!!!
Evel mówisz,że do Dąbek jedziesz,to super!!!Ja będę w Dąbkach z dwoma synkami w sanatorium H.Cegielski od 19 sierpnia do 9 września.Chętnie się z Tobą spotkam!!!Masz śliczne imię,ja mam 19 letnią córkę Ewelinkę!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry