• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo w ikei też nie ma a się wepchałam bo mnie ten dziad wkur...
Anaber a Borysek ma dziś imieninki? bo właśnie spojrzałam na kalendarz ;-)
Aga mnie kiedyś bolało ucho i miałam zapalenie oj nie lubię tego

Bobo ja też mam taką nadzieje, pojechałam z nim na dyżur a tam oczywiście nie ma pediatry tylko lekarz od dorosłych, wchodzę i mówię ze boli go ucho zapytała które mówię że prawe i popisała coś przepisała dikortinef i nas pożegnała nawet mu tam nie zaglądnęła a ja ze mądra matka to wiem jak sobie radzić z zapaleniem ucha u niego to mam ja gdzieś bo on od małego choruje na uszy i jest pod stałą kontrolą otolaryngologa

Hehe Martuś dobrze zrobiłaś,dobrze tak dziadowi,hihi chciałabym jego minę zobaczyć!!!
Oj Aguś ból ucha,współczuję młodemu!!!Wiem jak to boli,mnie ta dolegliwość potrafi nawiedzić do 4-6 razy w roku.No a w tym roku zapalenie ucha miałam 3 razy w ciągu dwóch miesięcy i oczywiście antybol.

reklama
6 mamo ja kiedyś miałam taką sytuację że jak zachorował w przeciągu 2 miesięcy trzeci raz na uszy i pediatra nie umiał mu pomóc to wybrałam się z nim do laryngologa oczywiście prywatnie a ta mu jedną butelkę antybiotyku, nie przeszło wiec drugą dalej nie przeszło więc dała mu trzecią i wtedy stwierdziłam ze z babą coś nie tak i już mu jej nie dałam i natknęłam się na pediatrę otolaryngologa i jeżdżę z nim do tej pory oczywiście prywatnie i bierze kupe kasy ale jak do niej wtedy zajechałam to się okazało ze on ma wysiękowe zapalenie uszu i niedosłuch i po pierwsze na to nie daje się antybiotyku dała receptę na jakiś robiony lek przeszło jak ręką odjął, i od tamtego czasu spokój gdyby mu tego wtedy nie wyleczyła to powiedziała że bedzie miał operacje wkłada się do uszu takie rureczki na pół roku i ten wysięk sie wylewa i potem to wyciągają bo migdałki ma w porządku i to nie od nich tak choruje na uszy

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry