• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Martuś brzuszek go nie boli,raczej pupa,bo mówi mama boli i pokazuje na pupę.
Bobo o twoim syropku lekarz nam nic nie mówił,więc pozostanę przynajmniej na razie przy lactulozie.A sweterek fajny,ja lubię takie rzeczy!!!

Ja właśnie gotuje kompocik śliwkowo-jabłkowy dla Frania,owocki jemu przetrę i dodam nieco otrą żytnich,a kompocik zawekuję.Aż mi się płakać chce,jak moja Franca cierpi.

reklama
marta fajne te pudelka:)
justi chyba kazdy ma w bieliznie balagan :) hihi tam nie da sie miec porzadku hehe
6 mamo mi tez nikt nie mowil o tym syropku dopiero gin mi powiedzial i babka w aptece jak go kupowalam mowila ze mozna juz od miesca zycia dziecka podawac. a jeszcze kiedys w poprzedniej cizy jak pytalam o syrop na zaparcia to mi w aptece powiedzieli ze takich nie ma . glaby

Jestem z powrotem. Obaliłam z moją kuzynką po 2 lampki winka:) A dzieciaki...raz płakało jedno o zabawki raz drugie. Tłumaczymy to puntem 2 i 3 latka:)
Ja mam najbliższą ikeę w Krakowie:( Teraz ma powstać nowe centrum może będzie ikea:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry