• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
A ja wróciłam ze szpitala z Franulkiem.Młody nadal się nie wykupkał mimo suszonych śliwek i czopków.Zapisali nam syrop lactulozę(3x5ml)czopek raz dziennie,jakię specyfik do picia raz dziennie,żel proktologiczny przeciwzapalno-znieczulacjący no i nasiadówki z kory dębu.Poza tym zmiana diety,dużo warzyw i owoców,otręby i płatki z jogurtem(hehe,już widzę jak Franca tym pluje po całej chacie),picie tylko wody(ewentualnie z miodem) lub kompotów.O tyle dobrze,że brzuszek jest miękki.

Małgosiu całym sercem i myślami jestem z Tobą,będę się modlić do Ojca Naszego Niebieskiego za Ciebie i twoje dzieciątko!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

6-kowa, u nas super sposobem na brzuszek jest gotowane jabłko. Kroję jabłko w skórce w ćwiarki, wrzucam do zimnej wody, słodzę i chwilkę gotuję. Natsępnie soczek który się z tego zrobił przelewam do kubeczka do wypicia, a jabłko ścieram na tarce, dosypuję kaszki kukurydzianej, dolewam trochę soku żeby nie było za tępe. Lub po prostu karmię Kubcia rozgotowanym jabłkiem. W tedy problem z zaparciem jak ręką odjął.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry