• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Gosiu kochana bedzie dobrze,musi byc &&&&&&&
Bietka ja czytalam ksiazki a pozniej ogladalam film i ksiazki sa super a film da sie obejrzec ale takiego szalu nie robi ale i tak czekam na ost czesc.a czytalalas"Intruz"??
BOBO sweterek sliczny,ja lubie takie rzeczy,nie lubie dopasowanych bo bo grubo teraz w nich wygladam.
6mamo wspolczuje Franusiow.
Marta udanego seansu..

reklama
Gosiulku trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& musi być dobrze :*

Kinga nie mialaś dziś chęci na nocną pogawedke ze mną ????? :-D

6mamo moj Igor jak miał zaprcia to ja brałam suszone śliwki zalewąlam je goraca woda i ten wywar dawalam do picia, sr...ał dalej niż widzial po tym :) zdrówka dla Franusia :tak:

jestem :)

kupiłam 2 poduszki - oraz 8 ramek na zdjęcia :-D będę wywoływać i wieszać na ścianie u Igorka w pokoju nasze zdjęcia z sesji :-)

wcinam teraz kanapki z pasztetem :-) i popijam pepsi :tak: hahahaha

Kinga a oszalałaś na punkcie Edwarda ??? jak ja :)??? :tak:;-) płakałaś, bo ja płakałam czytając tę sagę ... filmy są średnie... wiesz ja chodziłam do pracy na 7:30, a kończyłam czytać o 4 - nie mogłam przestać, a w pracy otwierałam internetowe wydanie, miałam w pasku na kompie i podczytywałam - jednym słowem - ODBIŁO MI - do teraz moim dźwiękiem na telefonie jak dzwoni mój M - jest kołysanka Belli :-)

anaber są granatowe, oczywiście dziabnęłam się kluczykami do samochodu :crazy: ale prawie nie widać, och ale pięty mam jak pupcia Igorka :-)

bobo
niech Twój m kupi coś dla mnie w MC - tak dawno nie jadłam, ostatni raz jak byłam chyba w 8 m-c ;-)

justi zrobili remont w ikei w krak - jest dwupiętrowa - prawie się zgubiłam :szok::-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry