• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka raz jak mu wytrzesz nie wyprasowaną to nic sie nie stanie, czekaj wyslę Ci wyprasowane. :laugh2: a chciałam sie zapytac czy przesyłka dotarła dla Igorka??

Dziewczynki chcialam Wam podziekować za odp na g kochane jestescie troche mi lepiej od 16 lat chyba pierwszy raz jak to wszystko komuś opowiedziałam no nie licze tu mojego m bo on wiedział od samego poczatku.

reklama
bietka ja nie oszalalm na punkcie Edwarda co wiecej srednio mi sie podoba hehe,ja jak zaczynalam czytac to maz stwierdzil ze chyba cos ze mna nie tak ze takie ksiazki czytam...ja tak jak Ty czytalam dotad dokad widzialam literki,szkoda ze nie ma kolejnej czesci :( ona zaczela pisac zmierzch od strony Edwarda ale wyniekl gdzies do netu i zmienial zdanie nic wiecej nie bedzie :( 'INTRUZ" to ksiazka autorki zmierzchu ale nie o wampirach troche sf mi sie nie podoba ale sa tacy co sa zachwyceni... ja teraz koncze sage "pamietniki wampirow" a w kolejce czeka saga "Dom nocy " tak mnie wzielo na wampirze sagi hehe
Wy dziewczynki to macie kochanych mezow bo moj jak bylam w ciazy to nie dal mi sie napic grama gazowanego a jesc to tylko zdrowo moglam i takie tam,mimo ze ja staram sie jesc zdrowo to czasami ma sie ochote na takie "cos" z MC a cola to moj nalog....

hahahahahahahah no wiesz co anaber :-D:-D:-D na złą drogę mnie sprowadzasz :)
ja tu porządna matka, wszystko prasuje, że pieluszka szorstka nie była , a Ty :) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nic nie przyszło ....

bobo oczywiście że miałam lambadówkę
marta wpadaj !!! czekam , żelazko już się grzeje :tak:

kinga a Jacob ??? też Cię nie rusza ??? no to nie wiem co z Tobą - hahahaha :tak:

no kurcze ja to wyslalam w piątek 3 sierpnia :szok: cholerna poczta polska, kurcze może za mało za znaczek zapąłciłam bo kupowąłam u nas w kiosku i wrzuciąłm do skrzynki. hmmmmm poczekam do poniedziąłku i podejde na pocztę i sie zapytam.

reklama
Kinga najlepsze są samsungi, htc i sony ericssony jesli chodzi o smartfony. Napewno nokię moge Ci odradzić bo porażka.
i przy wyborze kieruj się tym aby mial oprogramowanie android, bo symbian jest do tylka.
Zmykam spać dobranoc paaaaaaaaa:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry