• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry ja dziś melduje później odsypialiśmy za wczorajsze urodziny u wuja A Nastka u babci wiec można było poleżakować :-) wyspani jesteśmy ubrani zaraz ide wloski umyć i po 12 jedziemy do rodziców na gotowy obiadek i po małą:-p kupilam wczoraj te spodnie ciażowe powiem wam ze o dziwo nie drogo ale nie moge powiuedzieć ze mi sie nie podobają:eek: Gosiulek-kochana ile masz tak leżeć?lekarz mówil kiedy to krawienie powinno sie zmniejszyć lub ustać?trzymaj sie Anaber-na razie mówisz że konsekwentna jesteś trzymaj sie mocno w swoim postanowieniu póki dasz rade:tak: Ja małą cały czas czuje dziś A tak mocno poczuł kopniaki Julity ma taką grubą skóre na rękach że trudno ją przebić:-D milego dnia wszystkim;-)

reklama
Bobo możesz wpaść ja jestem w domku tylko napisz mi o której bo do tego netto chciałam wyjść to wlec szybciej wypijemy kawkę
Wiolka wrzuć fotkę spodni

a mój m przerobił play station2 tak aby otwarzała nagrywane płyty i ściągnął sobie fife 2012 i teraz siedzi i gra :no:

Ostatnia edycja:
jestem jestem i ja...

kurcze w niedziele to nie mam z rana jak zajrzec do Was bo mezus w domu...
Gosiu kochana i jak lepiej cos????
anaber tak trzymaj grunt to postanowienie.
Ja w nast niedziele powinnam dostac @ ale mam nadzieje ze nie przylezie wredota,trzymajcie za mnie kciuki kochane....

Milego dnia,

Bobo pokażesz jak przyjdziesz co będziesz tracić na mms-a ;-)

ja sobie oglądam zdjęcia w google z PRL-u

Oglądacie czasem program perfekcyjna pani domu właśnie słyszałam jej wypowiedz w programie co za tydzień że najlepiej sprząta się w szpilkach hm... jestem cieka czy faktycznie tak sprząta jak to pokazują chyba że nie chodzi do pracy i nie ma innego zajęcia bo dla osoby pracującej z dwójką dzieci i dla mnie to nie realne...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry