• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

witajcie

ja proszę o usprawiedliwienie - dziś nadrabiam to co siedziałam z Wami wczoraj :-D czyli prasowałam, sprzątałam, nawet jedno okno umyłam ( wiem, że jest niedziela ale matek polek to nie dotyczy) obecnie jestem w trakcie robienia obiadu, aha i byłam w tesco na zakupach, nic nie kupiłam i wydałam 407 zł :szok::szok::szok::szok::szok: tzn kupiłam, spożywcze, mleko, pieluchy tonik krem do rąk ... jakieś owoce i szok przy kasie :crazy:

anaber buzi dla niemowlaka

gosia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kiedy masz iść do lekarza - trzymaj się Skarbie

bobo - marta - miłego spotkanka

kinga, marta mój też leży bykiem i ogląda igrzyska, ufffff dziś już koniec Londynu

dla wszystkich moich dziewczynek buziaki i miłego popołudnia

idę kończyć obiadek a o 17 mam wizytę kuzynki ;-)

będę wieczorkiem :*

PS zatańczę wieczorem jak mnie nauczycie wstawiać takie ruchome obrazki :-D

reklama
Bietka ja trzy dni temu umylam dwa okna ale juz sa cale ochlapane :-(

kurcze dzis przu zmianie pieluchu zauwazylam ze na siusiaku zrobil sie Borysowi pecherzyk z taka woda kurcze nie wiem co to jest.

pospalam z Borysem 2,5 godz :-) a teraz idziemy ma spacer.
paaaaaa

Bietka jesteś usprawiedliwiona, powiem Ci że ja mam to samo jak jadę na zakupy to pełno kasy wydam a tak naprawdę nic nie kupię. A to że niedziela a Ty myjesz okna to się nie przejmuj bo ja też tak robię dziś sprzątałam i odkurzałam… Ja wpisuje w google grafikę gify ruchome taniec i kopiuje obrazek później robię tylko wklej i już ale nie każdego da się skopiować więc trzeba niektóre zapisać na pulpit i dodać tak jak zdjęcie.

Anaber miłego spacerku kochana
Kinga ja już jestem bo plotkowałam z Bobo :laugh2:

Ja też w końcu już jestem.Wróciliśmy z wycieczki od szwagra z wioski.W piekarniku mam ciacho jogurtowe ze śliwkami,a na obiad miałam mięsko w sosie chrzanowym w/g przepisu bobofrutka,mmm pycha było!!!
Jutro rano mój najstarszy syn wyjeżdża na obóz,a ja za tydzień do sanatorium,ależ ten czas szybko leci!!!
Bobo nie przejmuj się ,bo mój m też potrafi plany bez ostrzeżenia zmieniać,wrrr,a to rzeczywiście wścieka!!!
Martuś odpowiadając na twoje pytanie,to Franca zrobił wczoraj dwie kupki(nie za duże) i dziś jedną.Jednak nadal narzeka,że go boli raz brzuszek raz pupa,ale ma za to lepszy apetyt.
A mój m bykiem teraz nie leży,ale śmiem twierdzić,że jego fetyszem jest komputer/laptop,bo jak tylko próg domu przestąpi to gały wlepia w monitor.Cholerka a w tym czasie mógłby odpocząć,by w nocy podołać małżeńskim obowiązkom.
Anaber ale już duży twój niemowlaczek,gratuluję i całuski dla Boryska od ciotki szóstkowej!!!
Bietka,Kinguś ja jak jadę do TESCO,to zawsze jest szok przy kasie!!!
Gosiulku kochanie,jak się czujesz,co u ciebie???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry