• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga no właśnie nie :wściekła/y: i nie wiem co robić najpierw zadzwonię do zusu a później do tego pełnomocnika co reprezentowała szefa na rozprawie bo ona powiedziała że oni się ze mną skontaktują i dupa.

Napisałam sobie na kartce co mam jej powiedzieć żeby to się kupy trzymało ale oczywiście nikt nie odbiera albo zajęte :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
witam :-)
nie mam kiedy do was zajrzec,nadrobic was :zawstydzona/y:
2dni odsypialam wakacje,pralam ,sprzatalam etc.
do srody mam meza w domu,wiec same rozumiecie..czasu na kompa brak :-(
jak juz moj chlopina wroci do pracy to zajrze do was i wtedy popisze wiecej :tak:
milego dnia :-)

marta no to wkurzające, że Cię olała ta księgowa... przecież to też ich interes - muszą mieć porządek w papierach :crazy: trzymam kciuki za wizytę &&&&&&& zobaczymy jaki Oli duży :-)

witaj madlen

Gosia
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wiolka a masz jakąś fryzjerkę ???

aga, kinga miłego dnia :-)

my już po usg, wszystko OK, bioderka są OKI
teraz mały śpi a ja idę poprasować , bo następne pranie się pierze no i głodna jestem,, więc jakiś obiadek wszamam :-)

posprzątałam kuchnie pranie się pierze zaraz zmyje podłogi i biorę się za obiad

coś mi się stało i nie działa mi alt i polskie znaki nie wskakują coś mi szwankuje ten komputer ostatnio

Marta o której masz wizytę???

Bietka ja tez mam prasowanie ale wezmę się za nie popołudniu, fajnie ze Igorek ma ok z bioderkami a zakładasz tylko pampersa czy pampersa i pieluchę??

reklama
Bietka no to super że wszystko dobrze :-) No właśnie aż się boję jego wielkości hi hi hi muszę sobie na kartce zapisać pytania jakie chce mu zadać
Aga ja to bym w tych urzędach porządek zrobiła ;-) na 19 stą idę
Już mnie szlak tafia nie mogę się tam dodzwonić pierniczę jutro tam pojadę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry