reklama

Nasze sprawy...

jestem,musialam corce wstawic kalafior i m.mnie zagadal
teraz chlopaki poszli skrobac ryby to mam chwile dla siebie :tak:
ja lezaczek kupie jak bedzie w promocji..ostatnio fajny widzialam za cos okolo £30 w promocji,ale oczywiscie nie ma go u nas :wściekła/y:
ale pewnie cos wychacze,tutaj czesto cos fajnego jsts w fajnej promocji:tak:
Bobo niby masz racje,ale rozncia w cenie jest duza..nawet jak sobie przelicze funty na zlotwoki i odwrotnie :wściekła/y:
Marta tesciowe potrafia byc upierdliwe..:angry:
oddychaj gleboko ;-)

ja dla mojej dwojki tez mialam uzywany i wozek i lozeczko i sie smyki wychowaly ;-)
a teraz ,ze nie mam od kogo dostac,to musze kupic

Bobo m&m's to juz sa dwano w moim zoladku :-D,taka paczke polykam na raz..a potem dupcia rosnie :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
aga moim tesciom ciagle zle. co im nie powiesz to zaraz skomentuja i w ogole. m jest bardzo za nimi nawet teraz jak pojechali sobie do tego gdanska to mi gadal ze glupio mu ze ich nie zawiozl i w ogole. wiec mu powiedzialam ze to ich decyzja chcieli to pojechali, jakby nie mieli sily to by dali jakos znac zagadli czy cos ale nie tesciu musi po swojemu wiec w dupie z nimi. tesciowa to ciagle cos wciska nie rozumie ze nie chce np 50 scierki czy kielbasy dopiero jak m na nia krzyknie i powie ze nie i juz to daje spokoj.

Martusia przytulam :*
ja tez kiedys mialam dola przez tesiowa..a z m.byl prawie rozwod,ale jakos dopielam swego ..nie wiem jak mi sie to udalo..ale dalam rade..ale ile nerwow zjadlam ,ile lez wylalam..to tylko ja i pan Bog wie ...:-(
teraz tescie nie zyja,m.jest jedynakiem ..ma tylko nas...i jest dobrze..bardzo dobrze..
a tescie..tesciu byl spoko,ale tesciowa...niech jej ziema lekka bedzie ..

Madlen to widze ze przeszłaś z teściami tak jak ja:((:szok: Moja tesciowa zawsze powtarzała że dzieci nie wychowuje się dla siebie,:no: i na jej nieszczscie za dobrze wychowała syna bo on teraz ma swoją rodzinę ale ona długo nie mogła tego pojąć i dawała nam popalić :wściekła/y:wylałam przez nią morze łez i duzo rzeczy jej nigdy nie daruje i nie zapomnę :no::no::no::no:duzo tez musiałam wycierpieć zanim do mojego dotarło :wściekła/y:ale na szczęście stanoł za nami i sie od nich odseparowaliśmy i nie utrzymujemy kontaktów,:-D:-D kilka dni temu jak tam byliśmy po łóżeczko to się wypytywała mojego m co bedzie jak by to było najważniejsze:angry::angry: a ze jej nie powiedział tylko kazał jej się mnie spytać to łatwiej było wziąć dzieci na spytki jak zrobiłam zadyme to mi powiedziała że ja tam wcale nie muszę z dziećmi przyjerzdżać,:szok::szok: najwazniejsze żeby synuś przyjeżdżał ale on ma ją w dupie:-D i jak do niego dzwonią że jest poczta to mnie wysyła żebym tam jechała bo on się nie chce z nimi widzieć:no: wyprowadziliśmy się od niej prawie rok temu, widziała dzieci dwa razy i z takimi tekstami do mnie:crazy::crazy: więc jej powiedziałam że wiecej dzieci nie zobaczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
czesc dziewczynki :-)

pisze z tel. wiec przepraszam za literowki.

odpisze ogolnie bo nie pamietam co komu :-D

ja lezaczek mam i jestem strasznie zadowolona bo tak to bym wiekszosc dnia Borysa nosila i mam taki do 18kg wiec pozniej z tego tez bedzie korzystac. Igor w nim suedxial i ogladsl bajki jak mial jeszcze 3 latka.

co do plynu to polecam bialy jelen.

Aga ja tez butow nie zaloze po kims. a szczegolnie dzieciom.

ide myc Boryska zajrze pozniej.

Bobo wyniki egzaminu mam w piatek 31 sierpnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry