Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Madlen no właśnie a mnie tydzień później wyszedł ale i tak od połowy października już bede mieć wszystko naszykowane na cycuś glancuś i będę spokojnie czekać ))
wiecie, że mam nieregularne @ i np ostatni cykl miał 44 dni, ostatni @ 24 lipca. Owulka nad morzem, owocny (miejmy nadzieję seksik) w dmiach 14-17 sierpnia, czyli nad morzem. No i tak - mam mega pryszcze, @ wypada jakoś 3.09, boli mnie brzuch jak na @, jestem płaczliwa. No i teraz moja głupota - zrobiłam dzisiaj o 17 test i oczywiście jedna kreska, a ja już załamana, bo w sumie zrobiłam ten pink co widać po 6 dniach od zapłodnienia. Wkurzam się na siebie i na test, dupa dupa dupa.
agus sliczny ,mialam pisac a wylecialo mi z glowy,wszystko przez ta wage naszych dzieci
ja mam 3,dostalam od znajomej ale ja mam takie zpolara,ale u nas zimy i mrozow nie ma takze luzik,a i tak chce kupic spiwor do wozka..
w Pl.po moich mialam chyba 4 ,ale wszystko tam zostalo.. anisiaj to,ze na tescie jest napisane,ze po 6dniach od zaplodnienia..to nie wierz wto,bo u kazdego jest inaczej..ja wiem,ze ty chcesz juz wiedziec ale poczekaj cierpliwie do terminu @
a ja 3mam kciuki,aby sie udalo
Madlen ja mam po córci no ale młodemu różowego nie ubiorę, a teraz muszę kupić taki właśnie misiowy cieplutki) i oczywiście śpiworek do wózka to podstawa taki
Anisiaj który masz dziś dzień cyklu??????????? Te całe pinki nie wychodzą kup quik i powtórz ja tamten robiłam z pierwszego porannego moczu i wyszedł mi negatywny a popołudniu tego samego dnia zrobiłam quik i wyszedł pozytywny to był 28 dzień cyklu a tez nie miałam regularnie czasem nawet po kilka miesięcy nie miałam