reklama

Nasze sprawy...

reklama
madlen - nie robiłam, ale miałam mega śluz i czuję, że to był TEN śluz.
gosiulku - dziękuję kochana :* poczekam do piątku, wcześniej chyba nie ma co...jak się trzymasz?

ryczeć mi się chce, koleżanka w pracy w ciąży, a nie chciała, a druga "strzela" w córkę od listopada, żeby mieć ją w lipcu i mówi to z takim spokojem. Dlaczego to jest takie trudne???

gosiulku - bo co innego można? ja dzisiaj w pracy, jak się dowiedziałam od znajomej, że ta druga jest w ciąży, to mi się wyrwało z uśmiechem "ale jej zazdroszczę", cóż, mogę to ukrywać, dobrze jej życzę, cieszę się, ale naprawdę jej zazdroszczę...

musimy być silne, wiem...tylko czasem przychodzą takie dni...

jesteśmy już w domku :)

Więc tak z usg z watrobą wszystko ok inne narządy też wszystko ok, jedyne co podejrzewa to zapalenie układu moczowego bo w jego praktyce przedlużająca się zoltaczka to w 90 % przez zapalenie układu moczowego no ale tu musze dać do badania mocz. Więc w czwrtek się okaze wszystko bo dopiero w środe idziemy na badania.

Jestem i ja na chwile
Anisiaj, trzymam kciuki i testem ma razie sie nie przejmuj, ze jest jedna krecha to nic nie znaczy. Moze za wczesnie robilas. Ja Ciebie rozumiem, ciezko byc cierpliwym.
A ja mam teraz klopot. Wczoraj zrobil mi sie wielki pecherz na malym palcu u stopy, wiec jak zawsze sobie go przebilam. No i teraz mi napuchl, zrobil sie czerwony i boli przy chodzeniu. M z kolegami po drugiej stronie miasta, wiec nawet nie ma kto mi pojsc do apteki po tribiotyk:/

reklama
Anisiaj ,Gosiu znam ten bol..kiedy innym sie udaje,a mi nie..
niby sie cieszysz,dobrze zyczysz ale w srodku sciska ..
ja chociaz mialam dwojke dzieci i walczylam o 3..ale tez bylo mi przykro,jak ciagle zamiast II kresek ,przyszla @ :-(
a jak jeszcze slyszalam teskty typu..'masz juz dwojke,wiec sie ciesz' to juz mnie w ogole szczykalo :wściekła/y:
wam tez sie uda..trzeba wierzyc :tak:
anaber dobrze,ze na usg nic nie wyszlo..to 3mam kciuki za badanie moczu aby wsio bylo dobrze ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry