reklama

Nasze sprawy...

czesc dziewczynki :)

u nas świeci slonko i jest dość cieplo własnie wróciłam z zakupów. Borys dzisiaj super spla co prawda budził sie co 2,5 godz. ale najadł sie i dalej lulał :)

Bietka to fajnie ze możesz iśc na spacerek bo mi m zabral wózek w aucie i nie moge iśc na spacer a do sklepu podjechałam samochodem.

mały zacząl plakać więc nie dokończe :( pa

reklama
Witajcie kochane!!!!!!! :-)

Nie byłam wczoraj u lekarza bo zaczęłam plamić (22.dc) i myślałam, że @ się rozkręca, ale w nocy już nie krwawiłam i do tej pory też nie, także nie wiem o co chodzi, dziwny ten cykl po tym badaniu. Także ten cykl spisuje na straty i czekam na @...Brzuch jeszcze boli, ból nasila się jak się ruszam, jak leże jest w miarę ok... Wizytę u nowego gina mam 03.09.

Anisiaj też myślę, że test jeszcze za wcześnie i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno mocno za II tłuściutkie kreseczki!! Bo swieże fluidki pilnie potrzebne!! ;-)Choć mojej przyjaciółce wyszedł test po 6 dniach od seksiku jedynego w cyklu w dzień owu- nie wiem jak to możliwe!!

Anaber trzymam kciuki za wyniki egzaminu &&&&&&&&&&&&&&& Stresujesz się??

Dzoana, Gosiulek, Anisiaj mam nadzieję, że w końcu ujrzymy te II kreseczki, przejdziemy szczęśliwie przez okres ciąży i będziemy tulić swoje maleństwa...

Bobo, Madlen
kciukasy za wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wiolka cieszę się, że wszystko się udało!! Czekamy na środę i foteczki!!
Resztę pozdrawiam i ściskam!!!!!! ;-)

Jestem właśnie wróciłam podpisałam niektóre papiery a umowę ma mi przesłać w tygodniu może to i dobrze bo na spokojnie w domu ją przeczytam i odeśle. Ciekawe co w niej napiszą myślę że innych warunków nie mogą mi dać niż poprzednio Buziaki dla każdej z Was idę poczytać co naskrobayscie

Martuś dobrze, że już wszystko załatwione

Anaber u nas osobiście trzeba się stawić w sekretariacie szkoły po wyniki. Też w piątek. Kurcze, nie chciałabym mieć wyników tak na forum ogłaszanych, stres większy... A czuję się w miarę, dziś już bez tabletki bo nie chcę brać tak tego ketonalu, brzuchol boli @-owo... Mam nadzieję, że w piątek będziemy opijać zdany egzamin :tak:

Powiem wam że ta księgowa to głupia jak but jest no masakra ale mniejsza o to :no: ona mi się pyta co ja na tym zyskałam hm... a ja do niej a uważa pani ze nic? Oczy na mnie zrobiła i słowem się nie odezwała ....
6mamo no to trzymam kciuki za efekty i wyobrażam sobie jak musisz tęsknic

Aga zazwyczaj tak jest że podręczniki szybko schodzą już nie wspomnę że są cholernie drogie

Wiolka super tak się cieszę że wszystko się udało i nikt nie popsuł Wam tego dnia – czekam na fotki

Bietka ja się piszę na tą kawę ale dopiero teraz hi hi hi

Bobo będzie dobrze trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jutro

Dzonka oby dzień w pracy szybko zleciał

Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Scoti to tak jak ja masakra z tym brzuchalem co nie? Ja już ledwo paznokcie maluje

Anaber u nas też gorąco jechałam tam i się spociłam jak nie wiem co

Suonko będzie dobrze mam nadzieję ze po badaniu nie poprzestawiał się cykl, to masz wizytę w ten sam dzień co Aga i ja.

Gosiulek, Madlen miłego dnia

Martuś to dobrze ze zalatwilas mam nadzieję ze nikt Cie tam nie zdenerwowal ;-)

Suonko ja mam cos przeczucie,ze nie zdałam :no: teraz ostatnio jak sprawdzalam projekty to mam trochę braków:-( takze moge nie miec tych 75%, no bzdura z tym ogłoszeniem wyników, bo po egzaminie jak sie dowiadywałam to ze w sekretariacie osobiście tak jak u Ciebie a teraz dzwonilam aby sie dowiedziec od której mozna przyjechac to mi powiedzieli ze o 12 kazda grupa idzie do osobnej sali ze swoim opiekunem i tam bedzie ogłoszony wynik wraz z rozdaniem dyplomów.

Anaber na szczęście nie pogadałam jeszcze z dziewczynami z pracy bo niektóre bardzo lubię i nie chciałam uciekać ucieszyły się - oczywiście nie wszystkie bo te co tyko dupę rąbią nawet nie podeszły.

W poznaniu same remonty i objazdy ja już chyba autem się nie wybiorę sama aż do porodu

Ostatnia edycja:
jestem :)
mi to powinni dac medal za spanie hehe:) wlasnie wstalam zjadlam buleczke i sie lenie hihi:)
anaber i suonko trzymam &&&&&&&& za wyniki :) napewno zdalyscie:)
marta ciesze sie ze wszystko zlatwilas. a umowe lepiej w domu na spokojnie przeczytac bo rozne haczyki moga byc
bietka ide pierwszy raz do tej pani pulmulog. znajoma chodzi do niej i jest bardzo zadowolona.

reklama
Anaber nasza nauczycielka z kosmetologii jest egzaminatorem i mówi, że raczej dodają punkty niż odejmują, także jak ktoś wie o co chodzi a czegoś dokładnie nie sprecyzował, czy zapomniał to naciągają... Ja nie sprawdzałam projektu w necie, boję się :sorry2:Mam nadzieję, że uda nam się uzbierać te 75%... U mnie w grupie były tylko 4 osoby, więc nie byłoby tak źle w razie publicznego ogłoszenia wyników :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry