reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry kochane ale mam zaległości pewnie:szok: wesle było super wszyscy sie bawili już od trzecigo tańca aż do samego rana wróciliśmy do domu o 7 rano ja skonana:eek: ale było super wszyscy zadowolenie jedzenie było pyszne muzyka sie spisala genialnie jesteśmy bardzo zadowoleni:tak:brat z żoną jest u nas do czwartku więc zaglądam na chwilke teraz jak śpią bardzo prosze o jakiś skrót cały czas o was wszystkich myślalam zdjęcia mamy mieć w środe:-)

wiolka witaj :)
super ze sie wszystko pieknie udalo i ze jestes zadowolona:)
z nowosci to tyle za ja i madlen mamy jutro wizyte
marta jedzie podpisac umowe do firmy co ja do pracy przywrocili
anaber byla z Boryskiem na usg i jest wszystko dobrze musi zrobic bdanie moczu bo ta podwyzszona bilurbina moze byc od zapalenia drog moczowych
czekamy na fotki kochana:)

witajcie :-)

komu kawkę ??? kawa.jpg

wiolka super że wszystko się udało:-) GRATULACJE RAZ JESZCZE :-)
bobo po dżemiku też będzie szaleństwo - Julcia pewnie się rozbudzi jak dostanie cukru :-)
denerwujesz się przed jutrem ???

Ostatnia edycja:
Bobo-wrzuc jak tylko będę miala nic mnie nie bolało nie denerwowałam sie woóle ale myślalam że A w kościele mi zemdleje tak sie biedak stresował przysięgą:-D ale bardzo fajnie sie zachował nie upil sie dbał o wszystko dzięki za skrót kochane oczywiscie &&&&&&&&&&&&& za wizyte ja ide w czwartek badań zapomnialam zrobić:eek: moze mi lekarz wybaczy :sorry: Bietka-dziękuje a jak si ma synuś? Anaber-moze i od moczu czsto sie dzieciakom zdarza mieć jakieś zapalenia dróg moczowych

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry