• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witajcie moje kochane dziewuszki!!!
Jak ja za Wami tęsknię!!!
Ale pisaninka idzie tutaj pełną parą,chciałam Was nadrobić,ale po kilku stronach zaczęło mi się w oczach pierdzielić,bo tutaj net słabiutki,więc ja tylko czasami wieczorem mam dostęp ,a mimo tego tnie się jak cholera.
Skracam pobyt tutaj o tydzień i już w niedzielę późnym wieczorem będę w domku.Cholera ja tu klaustrofobii i rozstroju nerwowego dostaję,z dwójką dzieci bez pomocy m.A był u mnie na łikend i były boboseksy,więc może coś wyjdzie z tego.

Lejdis pięknie proszę o stosownego skróta,postaram się go jutro przeczytać,nie chcę być w tyle.

Kochane pozdrawiam i przesyłam buziole wszystkim babeczkom i każdej z osobna!!!

Aguś jak zwykle w drugiej połowie sierpnia jest problem z książkami ,a co gorsza tłumy w księgarni.Więc ja nauczona zeszłorocznym doświadczeniem wszystkie książki,zeszyty i inne szkolne pierdoły kupiłam już na początku lipca bez stresu i kolejek.

Dobrej nocy moje panie!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie

Ja przespalam się popołudniu a tu proszę 7 stron do nadrabiania. Szok!
Hehehehe
glowa przynajmniej nie boli.

Anisiaj skarbie dalas czadu z tym testem! Ja bym poczekala do 3.09 a przynajmniej do soboty! Rano ! ;-):-):-):-):-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ściskam najmocniej jak się da.

Dzoana rozumem zebedziesz miała konsultacje u 2 gin.? Teraz i w październiku? Jeśli tak to dobrze :tak: Hmmmmmmmm kochana ja wierze ze się uda. Naprawdę mam mnóstwo przykładów dookoła :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&@

Kochane trzymam kciuki za Was i wierze ze kiedyś wszystkie z BB z tego wątku spotkamy się w piaskownicy z naszymi maluchami.
Codziennie modlę się o zdrowie Igorka i o wasze II.

Anaber na pewno wszystko dobrze z Boryskiem będzie.

Aga a Ty pewnie teraz w szale zakupow szkolnych ?

Madlen a u Was szkoła tez 01.09 się zaczyna?

Marta słodkich snów

Dla wszystkich moich kochanych staraczek:
Moja koleżanka z pracy, która starała się o dziecko w tym samym czasie co ja, jest w 8 tyg ciąży :-):-) Po 2 latach... Nie chce się chwalić ale chodziła do lekarza i nic i nic i nic... Kiedy ja zaszlam w ciążę z Igorem Ona wzięła numer do mojego gin i zaczęła chodzić do niego i proszę :)
oto kolejny przykład kobietki ze UDA SIĘ !!!! Głowa do góry :-)

Jestesmy tu z Wami ;-)

Dobrej nocy

Slodkich snów

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry