reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witajcie moje kochane dziewuszki!!!
Jak ja za Wami tęsknię!!!
Ale pisaninka idzie tutaj pełną parą,chciałam Was nadrobić,ale po kilku stronach zaczęło mi się w oczach pierdzielić,bo tutaj net słabiutki,więc ja tylko czasami wieczorem mam dostęp ,a mimo tego tnie się jak cholera.
Skracam pobyt tutaj o tydzień i już w niedzielę późnym wieczorem będę w domku.Cholera ja tu klaustrofobii i rozstroju nerwowego dostaję,z dwójką dzieci bez pomocy m.A był u mnie na łikend i były boboseksy,więc może coś wyjdzie z tego.

Lejdis pięknie proszę o stosownego skróta,postaram się go jutro przeczytać,nie chcę być w tyle.

Kochane pozdrawiam i przesyłam buziole wszystkim babeczkom i każdej z osobna!!!

Aguś jak zwykle w drugiej połowie sierpnia jest problem z książkami ,a co gorsza tłumy w księgarni.Więc ja nauczona zeszłorocznym doświadczeniem wszystkie książki,zeszyty i inne szkolne pierdoły kupiłam już na początku lipca bez stresu i kolejek.

Dobrej nocy moje panie!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie

Ja przespalam się popołudniu a tu proszę 7 stron do nadrabiania. Szok!
Hehehehe
glowa przynajmniej nie boli.

Anisiaj skarbie dalas czadu z tym testem! Ja bym poczekala do 3.09 a przynajmniej do soboty! Rano ! ;-):-):-):-):-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ściskam najmocniej jak się da.

Dzoana rozumem zebedziesz miała konsultacje u 2 gin.? Teraz i w październiku? Jeśli tak to dobrze :tak: Hmmmmmmmm kochana ja wierze ze się uda. Naprawdę mam mnóstwo przykładów dookoła :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&@

Kochane trzymam kciuki za Was i wierze ze kiedyś wszystkie z BB z tego wątku spotkamy się w piaskownicy z naszymi maluchami.
Codziennie modlę się o zdrowie Igorka i o wasze II.

Anaber na pewno wszystko dobrze z Boryskiem będzie.

Aga a Ty pewnie teraz w szale zakupow szkolnych ?

Madlen a u Was szkoła tez 01.09 się zaczyna?

Marta słodkich snów

Dla wszystkich moich kochanych staraczek:
Moja koleżanka z pracy, która starała się o dziecko w tym samym czasie co ja, jest w 8 tyg ciąży :-):-) Po 2 latach... Nie chce się chwalić ale chodziła do lekarza i nic i nic i nic... Kiedy ja zaszlam w ciążę z Igorem Ona wzięła numer do mojego gin i zaczęła chodzić do niego i proszę :)
oto kolejny przykład kobietki ze UDA SIĘ !!!! Głowa do góry :-)

Jestesmy tu z Wami ;-)

Dobrej nocy

Slodkich snów

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry