• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
gosiulek ja tylko raz kupowąłam na allegro telefon i zaznaczyłam odbiór osobisty i płaciłam przy odbiorze więc widziałam co biorę. więc ja chyba Ci nie pomogę :-(

hej bylismy u moich rodzicow potem zadzwonili znajomi ze przychodza za godzinke wiec ja szybko za odkurzacz zeby posprzatac troche ten moj burdellos no ale na koniec sprzatania okazalo sie ze nie przychodza:angry: jedyny plus ze na jutro juz mam salon, kuchnie i lazienke posprzatane zostaly tylko sypialnie:-p

szostkowa mama wiersze cudne ja dzisiaj ryczalam jak przeczytalam blog gosiulka i twoje wiersze musialam sie chowac zeby M nie widzial ze ryczalam, bo glupek sie zawsze ze mnie smieje...

Nie ma:szok:,a to chamy nie myte,popaprańcy,chu................................................................................................................................................................................................................
T ,laboranci jak z koziej dupy trąba!!!Takie jest moje zdanie:wściekła/y:

Dobrej nocy kochane!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry