• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka, no widziałam, dziękuję Ci za ciepłe słowa:-) Humor taki sobie, ale przynajmniej na płacz mi się nie zbiera, więc postęp jest;-)
Justi, ma urodzinki
Aga, ja nie chcę nic mówić, ale jestem od rana:-p
Bobo, odpiszę Ci zaraz na grupie;-)Jak się czujesz? Brałaś już antybiotyk?

Witam witam :-)

Anisiaj kurcze no dokladnie co oni sobie myślą !!! kurcze powiesiłabym ich :crazy:
Bobo lez w łóżeczku i wygrzewaj sie a myślę,ze ze antybiotyk powinnas wziąć:tak:

Dzoana dużo sił Ci życzę i tulę mocno trzeba wierzyć :tak: i być dobrej myśli :happy: ato dla Ciebie
images
aby uśmiech nie znikał z Twojej buźki :-)

Justi
Wszystkiego najlepszego dużo zdrówka :rofl2:
images
a ten dla Ciebie :happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justi - najlepszego!

dzwoniłam - mają sprawdzić, bo jakieś jedno badanie z soboty zostało anulowane, ale nie wiedzą, które. A wczoraj babka z samego labor odpisała mi,że je będą robić i że będę miała wczoraj wyniki.I komu wierzyć?

reklama
Marta, no lepiej, ile można się dołować;-) Dzisiaj czeka mnie koncert mojego M i spotkanie z psiapsiółą przy wielkich lodach (co tam dieta). Ze spotkań z nią zawsze wracam z czymś do ubrania.
Bobo, no, ale lekarka się chyba zna na tym co przepisuje, co? Przecież nie dałaby Ci nic co zaszkodziłoby kruszynce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry